Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

22.06.2016 | Kaverit

Kavereitako?

Nimimerkki: Annieey (13)

Mulla on aika iso ongelma. Ei mikään maailman vakavin, mutta sisälläni suuri. Mulla on tosi paljon ns. feikkikavereita. Kerron nyt vähän siitä, mitä mulle on käyny.

No, esimerkiksi tosi moni on sellaisia, että välillä on hauskaa ja välillä ei. Tai siis, että välillä ne jopa kiusaa mua/puhuu musta pahaa.

Osa taas on semmosia, en kyllä pidä niitä mun kavereina, että ne välillä on koulussa tekopyhii ja silleen ”Istuthan mun vieres!”, ”Oo mun pari!”, ”Tuu meiän ryhmään!”. Mutta en ikinä mee, koska tiiän, ettei ne oikeati halua mua. Esimerkiksi jotkut juuri noista puhuu musta pahaa. Kuulin pari viikkoa sitten. Sinne lähti se vähäinenkin luottamus.

Osa taas on sellaisia, että en esimerkiksi voi kertoa niille mun kaikista harrastuksista tai elämän asioista, kuten sch-harrastuksesta, ihastumisita tai vaikka menkoista. Kannattaako sellaisten kaveri edes olla? Niistä ei ole mitään apua esimerkiksi kun aloitin viime viikolla eräänlaisen ”blogin” ylläpidon (jos joku haluaa tietää enemmän, niin osote on SanaSanaltaTarinat.blogspot.fi ). Se on vielä pieni sivusto ja tarvitsen kavereilta tukea, että se lähtee käyntiin jne.

Mitä teen näiden kanssa? Tekopyhien kanssa en oo tekemisissä, ainoastaan jos on pakko, mutta nuo toiset on välillä sairaan kivoja. Pitääkö mun vaan kestää nää elämän harmit ja pitää jotkut asiat ihan ominani?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *