Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kavereita?

Nimimerkki: Aria (12)

Moi! 🙂 Olin eilen mun kaverilla, koska se halusi että tuun sinne. Oltiin siinä vähän aikaa, ja sitten se alkoi olee koko ajan Instassa. Musta se on niin ärsyttävää. Jos menee kaverille, niin silloin pitäsi tehdä jotain kivaa, eikä vaan koko ajan olla jossain somessa. Oisin halunnu lähtee, koska se oli vaan puhelimella.

Sitten se aina välillä lähtee kesken kaiken pois ja jättää mut sen huoneeseen. Ja sit se keksii jotain juttuja koko ajan ja tekosyitä ja kaikkee 🙁 Kun me oltiin pyöräilemässä, niin se huijasi mua, että menisin väärään suuntaan. Ja sitten yhtäkkiä se kääntyi mun takana ja lähti sitä oikeeta ja turvallisempaa reittiä pois. Pyörä, jolla ajoin oli niin huono. Sitten se alkoi vielä nauramaan mulle. En edes meinannut luottaa siihen koko reissun aikana.

En oikeesti halua olla sen kaveri enää!!! :'( Oikeesti!!! Ja toi ei ole hauskaa, että se koko ajan tekee tommosta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(6)

Location

Anonyymi

11.07.2016 14:36:49

Älä ole hänen kaveri.

Aria

17.07.2016 15:37:08

No, en mä haluis loukata sitä tai mitää semmosta..

Anonyymi

08.08.2016 23:36:40

Mielestäni muiden tunteiden ajatteleminen on iso heikkous olen tätä elämää jo jonkin verran nähnyt ja hyötynyt itse monella lailla kun olen jättänyt muiden tunteet taka alalle ja tehnyt ratkaisun joka itseä hyödyttää eniten

Nuortenlinkki

11.04.2022 11:44:54

Moi Amisboy. Onpa ikävää, että sinä olet aina se aloittava osapuoli tuossa ystävyyssuhteessa! Kuulostaa siltä, että kaipaisit lisää kavereita elämääsi, joilla olisi sinulle enemmän aikaa ja, jotka olisivat sinuun aktiivisesti yhteydessä, mutta ymmärrän, että masentuneena se voi tuntua kuormittavalta alkaa uusia ystävyyssuhteita muodostamaan. Harrastukset (erityisesti joukkuelajit) ovat sellaisia mitä kautta helposti tulee tutustuttua uusiin tyyppeihin. Myöskin Discordissa on monia nuorille suunnattuja yhteistöjä joissa voi jutella nuorten ja työntekijöiden kanssa matalalla kynnyksellä.  

Viivi17

28.04.2022 19:36:02

Kannattaa liittyä sekaisin chat Discordiin

Anonyymi

28.04.2022 19:37:09

Kannattaa liittyä sekaisin chat Discordiin.