Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

22.11.2016 | Kaverit, Ystävyys

Kauan, kauan sitten (Vaiko eilen?)

Nimimerkki: Yksilö (15)

Olipa kerran eräs tyttö. Tyttö oli melko fiksu, repi todistukseen ysejä ja kymppejä (jos musiikkia tai käyttäytymistä ei siis lasketa). Kokeista tuli hyviä numeroita, ja tyttö luki ja kirjoitti paljon.

Tytöllä oli myös ystävä. Ystävä oli hauska ja mukava, sekä rikkaasta perheestä. Kun tytön tietokone meni rikki, sai hän ystävältä uuden. Jossain kohtaa tyttö huomasi, että ystävä alkoi matkia häntä. Ei siis vain ottamalla ideaa kuvistyöstä, vaan paljon henkilökohtaisempia asioita. Erikoisen tyylin, josta tyttö oli ylpeä. Kaikki hyvät kirjat, vaikka tyttö erikseen pyysi että saisi pysyä ainutlaatuisena. Sillä tämä tyttö rakasti sitä, että erottui joukosta.

Kävi sitten kaikenlaista, ja lopulta ystävä oli kuin tyttö; tyyli ja jopa puhetapa oli sama! Mutta niitä huonoja puolia joita tytössä oli hänestä ei löytynyt. Lopulta ystävä jätti tytön varjoonsa, kukaan ei enää edes muistanut tyttöä.
Tätä tunnetta on vaikea selittää.

Lopulta tyttö ei enää kestänyt. Hän synkistyi päivä päivältä, ja lopulta erään tapahtuman myötä pisti välit ystäväänsä kokonaan poikki. Tyttö ei enää halunnut puhua saatika nähdä ystäväänsä. Menneisyyde yhteiset vitsit painoivat toki mieltä, ja ajatus sovinnosta houkutteli. Mutta syvällä sielussaan tyttö oli kiero. Juonitteleva. Ja ennen kaikkea vahva.

Tytöllä oli myös rakkauden kohde. Muutaman hurmaavan viikon ajan oli selvää että heistä tulisi pari, mutta ei. Rakkaus on kuin kiero käärme joka hitaasti ja julmasti syö uhrinsa. Vieläkin tuo poika hymyilee ja vilkuilee kohti tuota tyttöä. Mutta pojan pikkuveli ja ystävät kertovat että tuo poika on rakastunut tytön ystävään. Se jos mikä viilsi tytön sielu kuin Inyashan kynnet. Tyttö ei enää kestänyt. Hän pakotti itsensä luopumaan rakkauden kohteestaan, vaikkei se täysin onnistunutkaan.

Vaan eräänä päivänä touhusi tyttö muutaman luokkalaisensa ja tuon pojan kanssa pienempien (eskari-ykkösten) kanssa. Ja tapahtui muutama onnellinen asia, ja nyt tyttö epäilee pojan yhä pitävän hänestä.

Entä tämä ystävä? No, vihaan häntä yhä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

:)

12.01.2017 21:04:39

Vau, ootpa hyvä kirjottaja! Ihana ja koskettava teksti❤❤️❤️