Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kaikki voi muuttua silmänräpäyksessä

Nimimerkki: Juoppoputka (21)

Oli vuosi 2016 ja opiskelin amiksessa kokiksi. Koulu meni päin vittuu ja sain hetkellisen erotuksen, koska sain raivokohtauksen ja olin vitun vaarallinen. Hain lohtuu viinasta (vitun fiksua) erotuksen johdosta ja jouduin ”laitokseen” tekemään ruokaa kehitysvammasille. Se kesti 3kk. Join sinä aikana todella paljon ja kirosin elämää.

Yhtenä perjantai-iltana, kun join taas yksin himassa ja kuuntelin paskaa angstimusaa, päätin et se on nyt sit kiitos ja näkemiin. Kävelin läheiselle autotielle ja odotin jotain isoo ja raskasta autoa, jonka alle voin sit hypätä. Sit tuli rekka ja aloin ottaa jo ekoja askeleita sitä kohti. Itkin ja sanoin itelleni hiljaa mielessäni ”kiitti vitusti”, mut sit kaaduin, koska olin kännissä.

Nousin ylös ja kävelin takas kotiin ja jäin ulos juomaan. Olin lähettäny parille kaverille viestin, jossa hyvästelin heidät. Eka kaveri saapu paikalle ja otti multa kaljan kädestä ja viskas sen metikköön. Kerroin mitä tapahtui ja mulla oli siinä kaikki mun 3 kaveria vieressä.

Kului aikaa ja sain juomisen kuriin. Eräänä iltana, kun olin yksin ajelemassa ja päätin soittaa yhdelle puolitutulle, et mis oot ja mitä teet. Sovittiin tapaaminen erään ostoskeskuksen pihalla. Kaveri tuli mopoautolla ja sillä oli mukana toinen kaveri, jonka olin tavannu kerran aikasemmin. Poltettiin röökii ja kuunneltiin musaa. Kysyin ”voinks hengata teijän kans ku mul o vitun tylsää” ja siitä alko mun uus elämä. Jos kirjottaisin kaiken, mitä sen jälkeen seuras, tää kestäis liian kauan. Mut nyt mulla on kavereita enemmän, kun koskaan. Teen niiden kans musiikkia, kun oon lähistöllä. Metallimusa on se, mikä pitää mut vireillä ja järjissäni.

Kiitti sulle ku luit tän! Peace and love and rock on!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Oskar

07.08.2019 12:44:21

Minä en juo alkoholia yhtään
Mutta olen itkenyt tänään omaa
Tilannetta kun isä on haukkunut
Minua joskus ja pelkään jos joku joka tarjoaa alkoholia ei voisi edes hieroa jalkoja ja hartioita jos nätisti sitä pyydän.