Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

10.02.2020 | Masennus

Kaikki voi muuttua nopeasti

Nimimerkki: Isoveli (13)

Olen lukenut täällä paljon muiden tarinoita ja ajattelin nyt itsekkin kirjoittaa jotain. Ja heti alkuun pahoittelen tulevia kirjoitusvirheitä koska kirjoitan tätä yöllä.
Eli noin 2 vuotta sitten elin täysin normaalia elämää. Koulu sujui hyvin ja minulla oli paljon kavereita. Sitten yhtäkkiä pikkuveljeni sairastui. Ravasimme seuraavat pari kuukautta sairaalassa ja mitään ei löytynyt. Koko kesäloma siihen meni mutta lopulta saimme tietää että kyseessä on krooninen väsymysoireyhtymä (eli keho ei tuota tarpeeksi energiaa).
Nyt veljeni on ollut kipeänä reippaan vuoden ja olen ollut jumissa kotona vailla minkäänlaista huomiota. En saa enää edes kyytejä harrastuksiin, koska vanhemmat joko hoitavat veljeäni tai tekevät töitä. Loppuvuodesta lemmikkini kuoli ja minusta tuntui ettei ole kaukana että saan masennuksen. Nyt oloni on hieman parantunut ja koulu on alkanut sujua hieman paremmin.
Eniten tilanteessa kyllä ärsyttää se, että olen menettänyt pikkuveljen sairastumisen vuoksi mahdollisuuden olla hieman pidempään lapsi. Vieläkin on vaikea ajatella että elämäni muuttui niin täysin yhtenä päivänä…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Aavikkokettu

12.02.2020 13:55:50

Tiiän miltä susta tuntuu poju ku mä sairastuin anoreksiaan kaikki muuttu yhtenä päivänä me muutettiin ja tuntu et kaikki vihas mua ja tuntuu siltä vieläkin ja mua myös kiusattiin