Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kaikki jätti yksin

Nimimerkki: littlealien (14)

Mä kirjotin tänne joskus mun elämäntarinaa ja kerroin mun erosta, jossa mun ex lopetti kaiken kommunikoinnin, vaikka lupas pysyy ystävänä. Hän ei ole sanonut sanaakaan, ei ole kommunikoinut mitenkään mitään.

Mun ystävät… Tai siis ei mulla ole ystäviä, unohdin ihan. Mun ex-ystävä on suuttunut mulle, koska peruin tapaamisen mun perheen ja ahdistuksen takia. Tai siis hän kieltää suttumisensa, mutta valittaa viesteillä kokoajan, miten mun pitäisi katsoa peiliin ja miettiä miks kaikki vihaa mua, miten mä vedän aina ahdistuksen ”tekosyyksi” kaikkeen enkä tee muuta kuin valitan mun omista huolista (joista en ole edes puhunut hänelle) yms. Oon yrittäny selvittää asioita ja kysyä mistä hän on suuttunut, koska hän ei suostu kertomaan, vaan on marttyyri ja valittaa ”draamailustani”.

Hän ei siis ole valmis selvittämään näitä asioita ja kun mä yritän niin hän heittäytyy marttyyriksi ja valittaa mulle. Mulla ei oo ikinä ollut muitakaan ystäviä ja hän on tosi helppo suuttumaan kaikesta turhasta ja oon joutunut  pyytämään tosi usein kaikkea mitätöntä anteeksi, koska hänen mielialansa vaihtelevat kokoajan.

Mä en vaan enää jaksa hänen perseilyä ja muuta. Mut en tiedä mitä mä enää teen, koska joka ikinen asia, jonka lähetän hänelle tekstarilla niin hän suuttuu. Mä en enää tunne mitään tunteita näiden ihmisten ”menettämisestä” ja oikeastaan mua ei edes kiinnosta he. Mä muutun jotenkin tosi kylmäksi ihmiseksi ja se on ahdistavaa, ja oon saanu taas paniikkikohtauksen. Mulla ei ole enää ystäviä tai mitään. Mutta mua ei enää kiinnosta. Koska kaikki jätti mut taas yksin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

ystävä

05.01.2019 14:46:14

Jätä se "ystävä" joka ei todellisuudessa vaikuta oikeasta ystävältä, jos hän vain pahentaa omaa olotilalasi. Tärkeintä että hoidat nyt itsesi kuntoon rauhassa. Tee päätöksiä ja suunnitelmia miten hallitset mielenrauhasi ja elämääsi tästä eteenpäin. Olisi hyvä jos voisit luoda uuden ystäväsuhteen sellaisen ihimisen kanssa joka todella ymmärtää ja on hyväksi sinulle. Sinun tulisi vahvistaa itsetuntoasia ja itseluottamustasi. Älä lannistu. Olet selvästi fiksu ihminen joka pohtii asioita, kaikki eivät siihen kykene ja siksi saattavat vain loukata ja olla välinpitämättömiä muita kohtaan. Vaikka oletkin pettynyt läheisiin ihmisiin, älä anne sen tehdä sinusta kyynistä tai katkeraa. Pidä huoli omasta persoonastasi jota huonot kokemukset eivät saa piläta. Rehellisyys,,oikeudenmukaisuus ja toisen ihmisen ymmärtäminen ovat tärkeitä ominaisuuksia jotka kannattaa säilyttää. Opi tunnistamaan ihmiset keiden kanssa olet avoin ja keitä kannattaa pitää loitommalla. Älä jää jumittumaan ikäviin kokemuksiisi vaan jatka elämääsi ja ota kokemuksesi oppina. Nyt olet viisaampi etkä lankea enää ihmisiin joiden kanssa ystävyydestä kiinni pitäminen on yksipuolista.Oikein hyvää uutta vuotta sinulle, toivon että saat uusia parempia ystäviä. Tee uusia asioita ja käy paikoissa joilla on positiivinen vaikutus. Laita päivärytmisi kuntoon ihan ensiksi, siitä se lähtee..!