Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kaikesta selviää

Nimimerkki: TassuMafia (16)

Mä haluan sanoa kaikille teille joilla on paha olla tai elämä menee muuten vaan huonosti. Halusin sanoa teille että kaikesta selviää ! Tärkeintä on ettei koskaan luovuta. Autossaki tuulilasi on isompi kuin sivupeilit koska sä näät paremmin sen mitä sulla on edessä kuin sen mitä sulla on
takana.

Jos sua koulussa kiusataan niin pyydän että puhut siitä jollekki luotettavalle aikuiselle. Puhut siitä niin kauan kunnes joku uskoo sua ! Koska kukaan ei saa unohtaa mitä voi pahimmillaan käydä jos kiusaaminen ei lopu. Se syö itsetuntoa ja aiheuttaa jopa itsetuhosia ajatuksia. Sen takia mä pyydän ja haluan että te haette ongelmiinne apua ajoissa. Ei elämä oo aina helppoa eikä sen kuullukkaan olla.

Mutta kaikista vaikeuksista huolimatta mä haluan sanoa tämän teille ! Älä koskaan muutu toisen ihmisen takia. Sä riität tollasena kun olet ❤️ Sä olet arvokas ja sulla on väliä. Mulle saa tulla aina juttelee jos siltä tuntuu. Mä lupaan seistä teidän vierellä vaikka maailma hukkuisi hulluteen. Vain toisia auttamalla ja asioista puhumalla me saadaan maailmasta parempi paikka mutta täytyy uskaltaa myös puhua niistä vaikeistakin asioista.

Tsemppiä ihanat ❤️??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *