Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Kaapista ulos?

Nimimerkki: If u can help. Help (13)

Moi! Oon 13-vuotias tyttö ja oon siis homoseksuaali. Oon kertonut läheisimmille kavereille, mut en uskalla kertoo mun vanhemmille? En uskalla sanoo niille sillee kasvokkain, en lähettää viestiä tai kirjettä, en soittaa, en mitään. Oon vuoden aikan yrittäny jo vaikka mitä mut aina mä vaan jäädyn siihen ku pitäis kertoo se asia.
Mun kaverit on yrittäny auttaa mua, mut mun seksuaalista suuntautumista on myös käytetty hyväksi. Yks tyttö johon olin ihastunu laitto mulle kaikkii viestei mistä oikeesti sai sellasen vaikutelman et se tykkäis musta ja haluis olla yhes. Sit olin kuitenki aika epävarma mut se sai mut vaan uskomaan ja sit viikon päästä ku se ei ollu puhunu mulle tyylii kertaakaan ni se soitti facetime puhelun sen kolmen parhaan kaverin ka aja sano siinä: "Hahaa me pränkättii sua! (naurua). Miten sä uskoit? Maailman hauskin juttu mut mä en oo mikää helvetin lesbo ihan tiedoks vaa (naurua). "
Löin vaa luurin ja rupesin itkee. En oo sen jälkee alottanu uutta suhdetta, mut silti ongelmana on se että en uskalla kertoo vanhemmille. Jotain vinkkejä ku kuitenki on hirvee halu kertoo?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Aavikkokettu

12.02.2020 14:02:20

Oon aika varma et se tyttö katuu sitä joskus. Oon kuullu et tosi monet tekää tollasia ''läppiä'' se on nii väärin ja sano siitä sun vanhemmille oo rohkee ja haistata vitut sille tytölle ja sen kavereille