Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Juuh Elämä On Perseestä

Nimimerkki: ELÄMÄNHALUN MENETTÄNYT POIKA (13)

Juuh, tota noi, ihan ekaks mä haluan sanoa että monella muullaki ku vaan mulla saattaa olla asiat ihan päi helvettiä joten älkää ottako tätä silleen että yrittäisin jotenki hakea sääliä mutta, kun ei ole ketään kehen olis tarpeeks luottoa ettei menis kertoo kellekkää vittuilioille niin kerron sitten tänne. Viiltelen, ryyppään, ja käytän muitakin päihteitä, se johtuu siittä että mua masentaa ihan helvetisti.

Mua masentaa sen takia että vuonna 2011 olin todella pahan kiusauksen kohteena, myös opettajat kiusasi. Kakkosluokan puolivälissä opettaja väitti sossuille että mua hakataan, mulle jutoteaan kaljaa yms. Noh, sillon en ryypänny, ja näiden syytteiden takia mut vietiin huostaan sijaisperheeseen, ja se oli oikeasti maan päällinen helvetti, kun menin sinne ne huostavanhemmat rupes hakkaamaan mua ihan ilman syytä joka päivä. Mua hakattiin nahkavyöllä selkään yms. Sitten kun pääsin pois huostasta niin kävi ilmi että mulla oli luita murtunu ja oli kaikkea arpea sun muuta, mutta ei enempää huostahommasta.

Sitten mua masentaa myös se että sain muutama vuosi sitten kuulla että minun isä olisi halunnut minusta abortin, ja ihan tähän pieni tieto en ole koskaan nähnyt isää joten en tunne häntä, mutta joka tapauksessa, en saa nukuttua näiden juttujen takia koska ne masentaa, ja näiden juttujen takia ryyppään, poltan ja käytän nuuskaa ja viiltelen koska ne saa mut hetkeksi unohtamaan nuo hommat. Ajattelen itsetuhoisia juttuja, ja olen yrittänyt itsemurhaa monta kertaa, ja olen itsekkin tehnyt todella pahoja asiota muille koska ne on tehnyt pahoja juttuja mulle esimerkiksi olen hakannut monta tyyppiä koska mua on kiusattu. Enempää en kerro mitä mulle on tehty ja mitä mä oon tehny koska ne on todella pahoja juttuja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *