Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Jotenkin ei vaan onnistu.

Nimimerkki: Nimi hakusessa (16)

Olen kirjoittanut tänne jo kerran mun päihdekäytöstä. Kerroin siellä lyhyesti siitä miten mun koulu kusi täysin viimesen parin vuoden aikana ja miten se kusee edelleen. Ajattelin kertoa nyt vähän enemmän koulusta. Tosiaan olen jäänyt jo kerran luokalleni ala-asteella. Mulla on aina ollut jonkun verran vaikeuksia päästä kouluun, melkein sanoisin jo ykkös-luokasta asti. Olen tällä hetkellä yhdeksännellä luokalla. Kun pääsin yläasteelle mun koulunkäynnissä ilmeni ongelmia jo ensimmäisen viikon aikana. Olin toisen viikon jälkeen ollut luvattomasti pois koulusta jo kolme päivää. Sen jälkeen niitä poissaoloja alkoi satelemaan hieman liian tiuhaan tahtiin.

Sieltä se alko se pahin alamäki. Jouduin kiireelliseen sijoitukseen joskus keväällä noin puolitoista kuukautta ennen kesälomaa ja kirin kouluhommat kuukauden sisään niin että pääsin loppujenlopuksi luokalta vaikka numerot olikin ihan siinä just ja just-rajalla. Kesäloman jälkeen alkoi sama homma- Käy koulussa normaalisti eka viikko ja sitten kuse koko paska. Kasin loppu oli käytännössä täysin sama. Kiireellinen ja siellä vähän potkimaan itteeni persuksille. Noh pääsin kasiltakin. Oon tällä hetkellä yhdeksännellä ja mulla on koko koulusta eniten poissaoloja. Lastensuojeluilmoituksia, sossuja ja psykiatreja. Ne hyppii mun ympärillä ku pienet pomppupallot. Vaikka ne mua ärsyttää, niin tiedän hyvin että tarvitsen niitä. Syksyt ja talvet on mulle silti pahimpia. Ne muistuttaa mua psykoosista ja olen lähes toimintakyvytön. Paniikkikohtaukset, vainoharhaisuus ja jotkut aistiharhat palaavat mun elämään. Joku ääni piinaa päässä ja huutaa ettei tää tuu koskaan loppumaan. Tuun aina olemaan tämmönen. Lääkettä lääkkeen perään eikä loppua näy. Tuntuu ku en yrittäis tarpeeks vaikka yritän parhaani. Yritä selittää tuo jollekkin ilman että kuulosta täysin mielenvikaiselta. Ehkä mä oon mut sentään mulla on sen verran itsearvostusta että hankin apua siihen.

Mutta nyt pelottaa etten pääsekkään niin helpolla tänä vuonna. Yhteishaku ei oo enää ihan kauheen kaukana, eikä mulla ole mitään helvetin tietoa mihin haluan. Mikään ei oikeen kiinosta. Veikkaan että paras heitto tähän tilanteeseen olisi kymppi-luokka mihkä menisin nostaa numeroita mutta  hävettää hieman kun jo kerran on jääny luokalle. Lähes koko luokka on hakemassa lukioihin ja mä oon vaan joku jaloissa pyörivä paskapallero joka ei tiedä mistään mitään. Mutta eipä tähän kai oo enää mitään lisättävää tän enempää. Toivotaan et selviin. Toivotaan et kaikki onnistuu. Toivotaan parasta. Moikka.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *