Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

05.06.2018 | Kaverit, Kiusaaminen

itsetunto

Nimimerkki: kiusattu__ (14)

Mulla on huono itsetunto ja en saa sitä mitenkään parannettua. Mua kiusattiin koulussa 6-7 luokilla siitä, että ei ole tissejä ja persettä eli ilkkumissanalla ”lauta”. Mä itkin asiasta paljon 6lk ei ollut edes mielessä itsetuhoisuus, mutta itkin asiasta paljon.

Tällä hetkellä lopetan 7lk eli menen kesän jälkeen 8lk ja toivon, että 8lk ei edes huomauteta asiasta, että mulla ei ole tissejä/persettä. 7lk alussa jotkut huomautteli välillä ja nyt taas pari viikkoa taakse päin luokkalaisetkin puhu, että melkein koko luokalla on lautoja. Mä otin sen itteeni.

7lk lopussa tuli mieleen yks ilta ku itkin niin itsetuhoisuus, mä mietein sitä tooosi kauan teenkö vai en. Otin aika terävän asian ja jalkaan aloin vetää sellasia viiltoja. Verta ei tullut eli ei ollut kunnon viiltelyä, kun en pystynyt siihen. Jäi pienet jäljet.

Mua on ahdistanut paljon lähiaikoina mun muodot enkä pysty menee paikoille esim. rannalle, jos on jotain tuttuja tai edes ihmisiä. Enkä uskalla mennä puhumaan kenellekkään asiasta. (mulla on kavereita ketkä auttavat)

SANO MITÄ MUN PITÄISI TEHDÄ, MITÄ ITSE TEKISIT? Ootko sä viillelyt? Onko sua haukuttu laudaksi? Tai jokski muuks? (sano myös haluatko lisää tarinoita.)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *