Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Itsetunto kohillaan

Nimimerkki: Rumilus (13)

Kyl se sattuu jos hyvät ystävät sanoo vitsillä että oot laiha ja sulla ei oo persettä. Tää on tää ku muut haluu laihtua ja mä haluan lihoa hieman. En tykkää mun jaloista enkä käsistä. Miks en voi lihoa kiitos. En tykkää mun pituudesta, mut fakta on et oon 173 cm ja loppujen lopuks se ei oo ees niin paljoa mut siltä se tuntuu.

Kaikki on mua lyhyempiä lasketaan mukaan kaikki jätkätkin. No ei siinä en mä tällä naamalla saa ketään. Hampaat on mun heikkous jos niin voi sanoa. Jos joku sanoo mun hampaista jota se on aika lähellä et alan itkee, koska vihaan mun hampaita.

Tää on niin tätä kun nykyään. Sillä että sulla on hyvä perse niin se vaikuttaa niin paljon, mut sitähän mä en omista. En jaksa mun naamaa, meikkikään ei auta siihen. Joo voisin lopettaa valittamisen kiitos ja hei.
🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

Anonyymi

16.06.2017 12:20:07

Jos sä olet 13 niin sun on turha huolehtia sun ulkonäöstä. Varsinkin jos huolena on sun perse. Ota huomioon että olet 13!!!
Kannattaa vaan keskittyä siihen koulunkäyntiin

PastelKid

23.07.2017 23:41:50

Yhdyn Anonyymin sanoihin! Oot vasta 13! Sun keho ei oo vielä edes valmis. Ei koskaan tiedä, kuinka kaunis sun kehosta tulee, kun kasvat. Ja kasvotkin muuttuu! Ei tiedä, jos sun kasvot onkin kauniimmat kuin koskaan, kun kasvat. Ei kannata menettää toivoa ton ikäsenä! Paljon tsemppiä sulle! ♥

Anonyymi

16.10.2017 15:48:45

Älä huoli mulla on sama juttu oon varmaa pisin meidän koulusta ja mielestäni oon ruma. Mut säki ku oot nuori sun on turha huolehtii en mäkää murehdi turhia tommosist ehkä joskus mut se kuuluu asiaan.

Anonyymi

10.12.2020 07:38:59

ei maha
tsemii vaa