Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Itsemurhafiilis

Nimimerkki: Sad girl (15)

Tää koko juttu alko 2 vuotta sit eli sillon ku olin 13 v. Mä olin yhen 21 vuotiaan kaa yhes, meil oli hyvä suhde ja kaikki toimi hyvin. Monen mielest iso ikäero mut ei siit enempää.

Se alko olee outo. Alko lyödä ja huus mulle joka päivä ku en tehny niin ku se halus. Mä aloin viiltelee, juomaa ja polttaa röökii. Mä annoin sille aina anteeks koska en vaa pystyny avaa mun silmät koska olin niin rakastunu. Mun paras kaveri eli mun serkku autto mua aina ja oli aina tukena. Se yritti puhuu munkaa et se ei oo hyvä mulle ja sama yks toinen frendi(se oli ku veli mulle).

No mä aloin avaa mun silmät ja erottiin. Mä jatkoin viiltelyy. Joka päivä sen kaa ja joka päivä sen jälkee mä join, poltin ja viiltelin. No se viiltely loppu varmaa pari kuukauden jälkeen, mä join ja poltin vaa. Sit sain tietää et mun perhe on valehdellu mulle 13 vuotta. Viiltely alko taas.

Mä vihaan itteeni nii paljo et voisin tappaa itteeni millon vaa mut en haluu, koska mun serkku (paras frendi) on nii tärkee mulle ja se on ainoo asia joka tekee mut iloseks joka päivä. Mä en vaa pysty tappaa itteeni. Viiltely tuntuu nii hyvält. Haluun vaa lopettaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

02.08.2019 11:34:08

Moi Sad girl, sun tarina kuulostaa huolestuttavalta, mutta onneksi serkkusi tuo sinulle iloa elämään! Nuortenlinkin ilmaisesta ja nimettömästä neuvonnasta saisit neuvoja ja tukea tilanteeseen: https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta/kirjoita-kysymys

Ja oletko huomannut tämän, kannattaa tutustua! https://www.mielenterveystalo.fi/nuoret/itsearviointi_omaapu/oma-apu/va…

Terkuin Nuortelinkki