Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

09.06.2017 | Ystävyys

Ikuinen ystävä ikuinen elämä

Nimimerkki: Ikuinen ystävä (Alle 12)

Moi tarina alkaa vuodesta 2011 olin juuri menossa 1. luokalle kun sain oman ponin. No siten mä en muista niistä ajoista oikein mitään ennen vuotta 2014 kun olin 4. luokalla niin tapahtui jotain jota en olisi ikinä halunnut tapahtuvan eli poni lopetettiin. Itse en kerennyt hyvästellä ponia koska emme olleet tarpeeksi ajoissa joten poni oltiin ammuttu ennen kuin olimme lähteneet. Mietin aina iltaisin että poni olisi vihainen minulle kun en mennyt hyvästelemään. Vaikka tiedän että en olisi voinut vaikuttaa niin kaduttaa. Mutta nyt vuonna 2017 hankin keppihevosen joka oli tehty ponin näköiseksi ja välillä tuntuu että mulla olisi yhteys poniin ja että hän ei ole menyt mihinkään vaan tuli luokseni ja tuli jäädäkseen kuolematomana.

Ensi poni on ensi poni ja toista ensi ponia ei mailman päällä eikä maan alla mulla tule olemaan. Poni on aina vienyt paikan mun sydämestä vaikka ponista onkin vaan muisto jäljellä. Voin sanoa että ei ollut helppoa kirjotaa tätä koska tää asia on ollut mulle aina vaikea puheenaihe sen jälkeen kun poni menehtyi.

Rakaan menetys on aina yhtä hirveätä.

Rakastan K…a aina ja ikuisesti vaikka vaan muisto hänestä onkin.

I LOVE YOU K…i ❤️❤️??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

PastelKid

24.07.2017 00:09:57

Heeeei, ei saa syyttää itseään. Sun poni oli varmasti maailman onnellisin poni, kun sai olla sun oma poni. Ei poni ole varmasti vihainen siitä, ettet päässyt hyvästelemään sitä. Paljon tsemppiä sulle, pus! ♥