Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

27.03.2017 | Ahdistus, Suru

Ikävä ja suru valtaa ;(

Nimimerkki: Joku vaan (12)

Mä oon vaan koko ajan surun ja ikävän vallassa mutta koulussa sitä ei huomata sillä mä aina teeskentelen iloista ja hymyilen ja koulussa opettajat kehuu aina että oon niin positiivinen ja hymyilen aina mutta totuus on aivan eri! Mä oikesti mietin koko ajan että olis parempi jos olisin kuollut ja olen mietiny itsemurhaa mutta kaiki sanoo että sillon ei pääse taivaaseen. Koulussa tunnit menee seuraavan lailla nykyään ku oon ollu niin allapäin ja surullinen että en vaan jaksa hymyillä. Kun tunti alkaa niin mulla kestää saada vartti kirjat esille ja sit lopputunnin istun tuijottaen seinää tai siten leikkien saksilla jonka seurauksena on kädet täynnä narmuja. Mä valvon itkien yöt ja päivät peitellen mun surua. Mä en juurikaan syö ja koulussa opettajat valittaa mut ei voi mitään. Tää tarina on varmaan tosi sekava mut en vaan osaa kirjottaa tarinaa pahoittelut.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

04.05.2017 11:36:25

Samaistun aika paljon. Ja sit kukaan ei ymmärrä mua. Kaikki sanoo että oon muuttunu hirveenä ja en uskalla ees hakee apuu ku pelkään, että mä vaan haen huomioo. Voimia sulle:-)

Mä täällä moi

13.05.2017 21:41:16

Ootsä nukkunu tarpeeks? Itellä vähän samoja fiiliksii koulus, mut johtuen siitä et mä en nuku tarpeeks koska en ikinä ehdi nukkumaan.

Pysähy välillä miettimään, mikä asia sua tänään surettaa vai onko vaan semmonen tunne et kaikki surettaa. Jos ei oo apua niin meet terveydenhoitajalle tai kuraattorille, jos et halua niin juttelet jonkun ystävän tai vanhempien kans! Ite oon huomannu et nää auttaa!

Mut muista kuitenkin et aina ei tarvii hymyillä, välillä voit vaan huutaa ja hakata ja riehua ja potkia kunhan nämä ei vahingoita ketään, tai sitten voit vaan itkeä rauhassa ilman mitään häiriötekijöitä. Tääkin auttaa:)

Ja hei, itsemurha tai itsensä vahingoittaminen EI OLE VAIHTOEHTO!! Vaikka jos joku sanoo sulle et et pääse taivaaseen jos teet itsemurhan, niin tää ei oo totta, vaikka raamatun mukaan syntiä onkin. Sä pääset taivaaseen vaan uskomalla oikeesti:) ei sun teot siihen auta. Mutta tää ei kuitenkaan oikeuta sua tekeen itsemurhaa. Jos sä vahingoitat ittees niin mä suutun?

No ei vaan, tsemppiii ja haleja sulle!<3