Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ihmisten ympäröimänä mutta silti yksin

Nimimerkki: Ahdistunut (13)

Mä alotin just 7 luokan ja mulla iski heti kamala ahistus. Vaikka ite koulu ei sinänsä ahista niin tuntuu, kun mun kaveripoukka joka on ollu tosi läheinen mulle, tuntuu kun se vaan hajois.  Mun kaverit ei enää tunnu samoilta ja mua ahistaa koska ei oo ketään kelle puhua näistä tunteista.

Jotenkin kaikki päivät on samaa ja harmaata. Joka päivä kun tuun koulusta en voi muuta kuin itkeä. Mikään ei tunnu enää oikeelta ja vaikka oonki puhunu tästä mun kavereille tuntuu ku niitä ei kiinnostais. Oon rikki sisältä joka päivä herään ja toivon että en olisi.

Mua pelottaa mitä mulle tapahtuu ihan vaan mun itteni vuoks. Joka päivä vaan ahdistaa ja ahistaa enemmän ja musta tuntuu kun mun pää räjähtäs.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

Anonyymi

16.08.2019 12:47:22

Hei aavikkokettu ja anonyymi! Mä tiiän miltä teistä tuntuu mun elämä on ollu viimesen puolen vuoden ajan yhtä helvettiä ja päivästä toiseen on vaa pitäny pitää itteni kasassa ja toivoa että parempia päiviä tulee. Muistakaa että ette oo ikinä yksin aina on joku joka välittää ja vaikka teillä ois kuinka paska olo älkää satuttako itteenne. Se on vaikeeta mutta ootte vahvoja ja elämä kyllä kääntyy aina paremmin

Anonyymi

21.08.2019 19:12:32

heiii! Tiiän tasantarkkaan mistä puhut. Viime vuonna kun alotin kanssa 7 luokan mun kaveriporukka hajos ekan 2 viikon sisällä kun mun kaverit alko olee niitten luokkalaisten kaa. Vaik se nyt tuntuu tosi painavalta ja ahdistavalta niin lupaan sulle vuoden päästä sillä ei oo mitään väliä varmaan vaan katot taaksepäin ja mietin et stressasit ihan turhaan, mut voithan sä aina puhua niille ja laittaa viestiä jos ne haluis hengaa sun kaa vaikka jollain välkäl kyl ne ymmärtää. Kannattaa kyllä alkaa puhuu ja tutustaa uusiin ihmisiin ja uusiin luokkalaisiin. Mut zemppii oot ihan huikee! haleja sinne

Ahdistunut

23.08.2019 13:30:55

Kiitti kommentista! Oot ihana❤️haleja sinne myös! :)

Anonyymi

28.01.2020 14:41:46

Mulla on toi aivan sama, oon tosi ahdistunu ja patoon suurimman osan mun tunteista mun sisään, enkä oikeen voi kertoo niist kenellekään. Mu frendit heittää aik ilkeetä läppää, joka myös sattuu aina välillä. Ja oon niin ujo etten osaa hankkii enempää frendejä. Se vaan tuntuu niin mahdottomalta. Mustakin kams tuntuu et mun pää räjähtäis tän takii, mut en oikeen vaa osaa puhuu siit kenellekään?

Aavikkokettu

02.02.2020 10:22:32

Mun pieni kaveriporukka hajos näin:yks Alko juomaan, toisella oli muita kavereita ja kolmas sai poikaystävän... Ja mä jäin yksin ja sairastuin anoreksiaan, joka puhuu että oon läski ja se on totta. Oom vaan tällä en läski ämmä ainakin yhen ihmisen mielestä, jonka annoin osastolla ilmi nuuskasta... Se oli 13v.