Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ihastus

Nimimerkki: Haaveilija (16)

Hei täällä kirjoittaa 16 vuotias tyttö! Tässä on kaikki nimet muutettu.

Huomasin olevani ihastunut yläasteella yhteen meidän luokkalaiseen poikaan. Tuijotin häntä melkein joka tunti ja aloitin hänen (Matti) kanssaan snäppi-streakit ja juteltiin usein snäpis ja kaikkee.. Siis tämä tapahtui 8. luokalla pikkuhiljaa.

Sitten 9. luokalla oli vaikea olla jopa tunnilla, kun keskityin vaan tuijottamaan ja kuuntelemaan Matin juttuja. Kerroin tästä sitten minun parhaalle ystävälleni Emmalle. Emma auttoi minua ja kehotti kertomaan tunteistani Matille, mutta olin niin ujo, etten uskaltanut mennä.

Unelmoin koko ajan, että saisin herätä Matin kainalosta ja kertoa hänelle kaikki ajatukseni ja murheeni. Sitten olikin jo päättäripäivä ja tiesin että silloin haluaisin mennä puhumaan hänelle, mutta en taaskaan uskaltanut..

No joo pari viikkoa päättäreistä päätin uskaltaa ja laitoin Matille snäppiin ”mitä kuuluu jne.”. Lopulta uskaltauduin kertomaan hänelle, että olen ihastunut.

Matti vastasi, että hän ei ole ihastunut minuun :((( sen jälkeen itkin ja olin surulline seuraavan kuukauden.. Tiesin, että nään häntä lukiossa ja paljon ja niin näänkin..

Haluan sanoa teille ketkä ette uskalla kertoa tunteistanne, niin kertokaa ajan kanssa, mutta suosittelen kertomaan! Ette menetä siinä mitään!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(11)

Location

Vielä nuori

04.10.2018 10:21:36

Oli hyvä idea kertoa tunteistasi.
Sentään olit hänelle ystävällinen.

Anonyymi

12.03.2019 20:38:54

mikä koulu

Haavelintu

18.03.2019 18:53:48

Hei, miksipä ei! Vaikutat tosi kivalta tyypiltä! Eikä rumuus ole mikään este. Kuka määrittää rumuuden? Kauneutta on niin monenlaista ja nykymaailman kauneusihanteet on suoraan sanottuna sairaita. Ymmärrän jos et uskalla kysyä pojalta tunteistaan, mutta katso miten tilanne kehittyy. Ihanaa kuulla, että ymmärrätte toinen toisianne. Mutta ennenkaikkea muista, että oot ihana, täydellinen, eikä sussa oo mitään vikaa! ❤️
Pus pus <3

Haavelintu

18.03.2019 20:40:17

Olit rohkea kun uskalsit kertoa pojalle tunteistasi! Onnea jatkoon. Löydät vielä sen oikean ;) ❤️

anonyymi

24.04.2019 06:47:16

Dont trust people too much, some persons can be cruel when it comes to an end

Annieey

24.04.2019 14:02:25

Kuulostaa ihanalta että jos tässä vaiheessa sulla on tollasta. Ite olin vaan että hyi pojat(nykyäänkin jollain tasolla). Mutta sun iässä ei kyllä oo mikään kiire. Eikä vielä munkaan iässä vaikka oon sua viitisen vuotta vanhempi. Kannattaa kertoo ihan suoraa ja mieluiten kasvotusten. Jos se ei tykkää susta talas, kannattaa jättää rauhaan vielä toistaseks

Anonyymi

26.04.2019 01:27:09

Tykkään sammakoista

Ihastunut

26.04.2019 14:56:53

Kiitos ihanista kommenteista, tuli todellakin hyvä mieli! Ja Annieey, kiitos hyvästä vinkistä sanoa ihastukselle kasvotusten se että tykkää siitä. Itse keräilen vielä vähän rohkeutta sanoa se, mutta lähiaikoina aijon kertoa ihastukselleni tunteista, vaikka oonkin aika nuori, eikä miun iässä tartteiskaan seurustella. Oon kuitenkin päättäny kertoa tunteistani, ja jos hän ei tunne samoin minua kohtaan, jatkan normaalisti elämääni. Koska miksi pitäisi jäädä suremaan, koska oon vaan niin nuori.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Love: Ihastunut

Anonyymi

22.06.2019 13:43:23

Mul oli toi sama kertoi mun ihastukselle jossain vaiheessa tunteeni ja hän torjui mut. Se yks tyyppi tykkää musta mut kaikki vihaa sitä ja en tiiä oikeen mun tunteita sitä kohtaan

Itkuemoji

01.08.2019 15:12:36

Mulla on ollu tilanne jossa pidin monesta pojasta.
Musta sun kannattais sinäänsä kattoa niistä pojista et kuka on paras sulle.
Jos sä haluut hauskan pojan kato kumpi on hauskempi.
Tai jos haluut gamer pojan kato kumpi on enemmän gamer.
Mut toisaalta jos kaikki vihaa sitä 1 poikaa.
Sun ois hyvä olla sen tukena, ja niin se alkaa välittää susta enemmän ja sit te oolle hyvä pari.
mut nää on mun mielipiteitä joten,, joo.

Nellinutella

01.12.2019 11:47:11

Ihana sun pitää vaan kertoo sun ihastukselle et oot ihastunu siihen ja jos et uskalla tee sille vaikka kirje