Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ihastuminen on kauheeta ?

Nimimerkki: Anonyyminä pysyttelevä tyttö (13)

Oon ihan sekasin. Kaikki joilla on joskus ollut vaikeuksia ihastusten kanssa niin u have my support koska välillä ihastuminen osaa olla niin syvältä.
Edellinen ihastukseni oli tuskaisa ja häpeällinen kokemus, koska kyseessä oli ihana naisopettaja (joka muutti noin vuosi sitten pois ja tilanteeseen sopeutuminen vaati multa tuskalliset yli puoli vuotta). Mutta eivät nämä oudot ihastukset siihen loppuneet. Typerä sydän..
Nyt oon tykästynyt kovasti erääseen nettikaveriin, joka on mua vuoden vanhempi poika. Aaarhhhh en olisi vielä kun hänet ajat sitten tapasin, voinut kuvitella rakastavani häntä niin paljon. Mun edellinen ihastus mursi mun luottamuksen ja kyvyn ihastua melkein täysin ja nyt oon rakentanut mun sydämen ympärille muurin josta ei kuka tahansa ihana ihminenkään pääse läpi.
No, kyseisellä äijjällä taitaa ilmeisesti olla jotain syövyttävää rikkihappoa koska hän on päättänyt tehdä muuriin reiän ja hankkia itselleen paikan mun sydämestä. Hän ei missään nimessä voisi tykätä musta enemmän kuin kaverina, joka on täysin hyväksyttävää koska oonhan jo tottunut tähän. Hän on julistanut tykkäävänsä eräästä ihmisestä
joka en ole minä, joka on täysin ymmärrettävää. En ole kertonut hänelle tunteistani enkä varmaan aiokkaan. Silti sattuu. Hänessä on monenlaisia puolia ja hänen täydellisyytensä ja myös kaikki epätäydellisyytensä tekevät hänestä niin upean persoonallisuuden. Jotenkin niin samanlaisen ja sellaisen että ymmärrän häntä hyvin ja hän ymmärtää mua (ja oikeesti kuuntelee). Mä haluisin hänet tähän ja just nyt.
Koska mikäs sen romanttisempaa kuin tulla ymmärretyksi?
Haluun tän ihastuksen pois, koska hän on netti-ihastus ja se sattuu niin paljon etten voi nähdä häntä kasvokkain joka päivä.
Miksi ihastuminen on niin vaikeeeta aina fr ?
Kiitos kun sain purkaa tunteitani <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *