Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

12.04.2018 | Ihastus

Ihastukseni

Nimimerkki: Ihastunut 11v (11)

Hei, olen 11v tyttö. Tämä tarina on ? % totta, mutta nimet on muutettu. Nyt se alkaa. Olin eskarissa, aina erään Iinan ja Amandan kanssa koska siellä ei ollut muita tyttöjä minun, Iinan ja Amanda lisäksi oli vain 5 poikaa. Kun Amanda kertoi minulle ”menevänsä naimisiin” Ollin kanssa niin ajattelin että täytyyhön mullakin olla joku johon olen ihastunut, mutta kukaan luokkamme pojista ei oikein ollut tyyliseni. Enkä eskarissa tiennyt että oli muitakin eskariluokkia.

No päätin sitten että minäpä olen ihastunut Juhoon. Juho oli kovis ja ihan kamala. Mutta hän oli jotenkin kivoin. Taisin jopa lähettää hänelle jonkun kirjeen. Mutta siitä sen enempää. Sitten 1lk ekana päivänä iskin silmäni Akuun, hän oli niin söpö. Silloin oli vielä ulkonäöllä tosi paljon väliä.

Mutta sitten seuraavaan luokkaan. 2lk olimme 1-2lk joten meillä oli myös 1 lk. Noh sitten eräs Kiia iski silmänsä Akuun ja minähän tietenkin tulin kamalan mustasukkaiseksi. Silloiset kaverinin: Aava ja Amanda olivat sellaisia että pystyin jakamaan kaikki ilot sekä surut. Noh kerran puhuimme ihastuksesta. Aava kertoi olleensa ihastunut Kariin ja Amanda myös Kariin ja minä, minä olin ihastunut Akuun, joka oli paljastunut saman luonteiseksikin kuin minä. Aava väitti, että olisi nähnyt Kiian ja Akun ? mutta enhän minä sitä uskonut (enkä usko vieläkään.) Aku tiesi liiankin hyvin että Kiia on ihastunut häneen. Mutta ei hän pitänyt Kiiasta yhtään.

No mutta 3lk. Ekassa 3 lk diskossa ostimme Amandan ja Aavan kanssa Akulle sikana valorenkaita. Sit Aku vaa teki niistä jotai koruja ym. Otin Akusta outoja kuviakin (ihan hänen luvallaan). Sit editoin niihin kuvii kaikkii sydämii ja kattelin niitä lumoutuneena.

Mutta kerran taas Aavan ja Amandan kanssa ajauduimme ihastuksiin. Aava sanoi ihastuneensa Samiin, Aava Karin ja mä Akuun. Tällöin menin bussilla koska koulu oli remontissa. Kerran yllätyin: Aku istui viereeni koska ei ollut muka yhtään paikkaa enää vapaana ois ollu naapuriluokan poikienkin vieressä mut ei. Se istu mun vieressä bussissa tyylii 8 kertaa. Juteltiin aina jotai kivaa ja pelailtiin Dragon mania 2. Se aina kysy: Pelataaks Dragon? Se istu muuallakin ku bussissa mun vieree.

3lk ja jutteli mulle paljon. 4lk sitten (jolla olen nyt). Niin se on puhunut mulle monesti kaikesta. Mulla on sen numerokin sain jo 3 lk koska otin sen sellasesta lapusta mis oli kaikkien puhelinnumerot. Ollaan juteltu Wapis ja
Irl. Oikeesti mul on olo et se tykkää musta. En jaksa kirjoittaa nyt enempää. Kertokaa jotai tuol alhaalla.

Ps. Pahoittelen k-virheitä koska kirjoitan puhelimella.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

16.04.2018 09:47:54

Dragon mania 1 oli parempi

13v poika

09.06.2018 14:28:53

onks sul snapchattii? voisin tul juttelee