Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

29.08.2017 | Ihastus

Ihastuin kakkosella

Nimimerkki: Es jonne (14)

Oon vielki pihkassa tähän kyseiseen tyttöön. Oikeesti kakkoselta asti. Ja nytte oon kasilla. Välit vaa katkes, kun yläasteelle mentii. Ei ollu yhteisiä tunteja…. kai se vaikutti ei puhuttu enää paljoo mitää. Kyl se tietää et mä tykkään siitä paljon. Se vaa että se kyseinen henkilö oli just se jolle mu sydän sykkiii ikuisesti. En tiiä miten lopulta tulee käymään mutta varmaa jään erakoks loppuelämäks jos ei meille suhdetta enää kehity jokus tulevaisuudessa. Oon pikkusen surulinen että ei olla puhuttu enää mitää sen jälkeen mitä palpatettiin. MUTTA JOKA YÖ MÄ OON MIETTINYT KAVERIANI. Katotaa mitä 2018 syksy tuo tullessaan. Kiitos kun luitte.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

11.09.2017 15:32:47

Kuulostaa samalta tilanteelta ku mulla, paitsi et mä oon se tyttö, johon joku on ihastunu hulluna. (Apua, mitä jos mä oon se sun ihastus? eivaan läppä:)

Ihan omasta kokemuksesta tiedän et tyttöä aina imartelee pojan huomio ja ihastuminen. Jos poika yrittää liikaa ja tyttö on tietoinen ihastumisesta, se saattaa ahdistaa ja tyttö ei välttämättä kiinnitä sinuun mitään huomiota tai käyttäytyy ilkeästi. (tiiän, tytöt on kieroja)

Onko teillä ikinä niin että kun ootte samassa tilassa, teijän välille tulee semmonen hetken, ehkä sekunnin katsekontakti?
Jos joo, se saattaa olla et tyttö joko pitää susta tai sit haluaa ikään kuin varmistaa et ootsä viel ihastunu siihen. Tyttö saattaa myös hiukan "esittää" sulle, jotta sais sun huomion.

Okei, mun neuvo on, et mee jutteleen sille! Eka vaikka somessa ja sit in real life. Jos sitä ei kiinnosta, se ei vastaa sulle ollenkaan tai on tyly.

Mutta muista kuitenki et ei kantsii yrittää liikaa. Älä kokoajan roiku tytössä ja tunkeudu samaan porukkaan. Edelleenki liika yrittäminen voi alkaa ahdistaan. Kato miten asiat lähtee etenemään ja jos ei hyvin, nii kirjota tänne vaikka uuelleen:) tsemppiä!!<3

(Ainii ja siistiä kuitenki et pystyt sanoon just ton et "se on se, jolle mun sydän sykkii ikuisesti" vai miten se menikään. En oo tavannu kovinkaan montaa joka uskaltais sanoo noin, ihanaa et tää maailma omistaa viel ees vähän rakkautta<3)

Ja vielä loppuun että tsemppiätsemppiätsemppiä hulluna sen tytön kans!!!!