Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

31.12.2021 | Ihastus

Ihastuin häneen ensisilmäyksellä

Nimimerkki: L (13)

Moi! Olen 13-vuotias tyttö ja ihastunut minua kolme vuotta nuorempaan poikaan. Ihastuin häneen koulussa huhtikuun lopulla, kun kerroin ystävilleni, että ”Oon tainnu ihastua”. Se tieto siitä, että olen ihastunut siihen tiettyyn poikaan, kulkeutui heti sen korviin ja siitä lähtien sen kaverit hokevat aina minulle ohimennen, että tyttöystävä, jonka jälkeen minulla alkoi heti sydän sykkiin taajaan rinnassa, kädet olivat hikiset ja posket punaiset.

29. syyskuuta 2021, koitti kaikista jännittävin päivä, kun kirjoitin lapulle oman puhelinnumeroni, jonka jälkeen minun kaverini antoi sen sille ihastukselleni. Kevrini annettua sen sille,ihastus repi tämän kyseisen lapun ja olin lähellä, että menetän ihastumisen häntä kohtaan. Kuitenkin, kun koulupäivä päättyi, oli ihastukseni tehnyt minulle todellisen yllätyksen. Hän oli yrittänyt soittaa minulle monta kertaa, mutta silloin olin vielä koulumatkalla ja puhelimeni oli kotona, mutta äitini oli vastannut ihastukselleni ja sanonut, että ”minä en ole kotona vielä”. Sitten, kun pääsin kotiin, niin äitini sanoi minulle, että hän vastasi ihastukselleni. Kun avasin puhelimeni, menin ihan lukkoon siitä, kun näin, että ihastukseni oli soittanut yhteensä 9 kertaa ja viestejä oli laittanut myös paljon.

Kuitenkin 1. lokakuuta 2021, minä petyin, kun ihastukseni laittoi minulle jostain syystä viestin, että ”estän sut”, josta seurasi hiljaisuushetki, joka kesti joulukuun 16. päivään 2021 asti, kun sitten ihastus lisäsi minut snapchatissa ja minä hyväksyin hänet tietysti kaveriksi. Sitten alkoi hetken kestävä tiheä viestittely, joka päättyi taas ilman mistään syystä siihen, että hän laittoi ”estän sut, oot ärsyttävä” viestin. Siitä lähtien ihastuksestani ei ole kuulunut mitään,mutta edelleen minä pidän hänestä erityisen paljon! ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Ikuisesti kiitolline

15.04.2022 13:31:30

Voi teitä söpöläisiä... toivotan teille A & L ? kaikkee parasta ??