Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

29.08.2017

Huono omatunto

Nimimerkki: kiari (Alle 12)

Noin kaksi vuotta sitten sain mun puhelimeeni viestin tyypiltä joka on nyt vaikka Ville (nimi muutettu). Viesti oli aika sekava. Se täyttyi kaken maailman sydämmistä yms. Laitoin takas jotain että okei… en halunnnut puuttua asiaan enempää.

Noin viikon päästä näitä viestejä alkoi suorastaan pursuamaan mun puhelimesta. En ollut kiinnostunut siitä pojasta. Pidin sitä kaverina. Se ei nyt ollut mikään maailman loppu kunnes yhdessä vaiheessa nää viestit päätyivät yhteen ryhmään. Joka ikinen meidän luokalla tiesi siitä ja monet alkoivat pitämään minua outona. Yritin sanoa ”Villelle” että voisitko nyt lopettaa mut ei, se jatku ja jatku. Mietin että jos lähettäisin yhden sydämen niin saisin olla ehkä hetken rauhassa mutta en viittinyt.

Kerran, kun istuin tekemässä läksyjä puhelimeni alkoi tärisemään niin että minusta tuntui kuin se kohta räjähtäisi! Yrititn takoa järkeä ”Villen” päähän kunnes lopulta en vain enää kestänyt ja heitin pari kirosanaa viestin sekaan. Heti hiljeni. Katsoin kännykkääni ja aloin heti katumaan tekoani.

Yksi meidän luokalta sai tietää ja kanteli heti opettajalle. jouduin puhutteluun ”Villen” kanssa ja yhdessä vaiheessa purskahdin itkuun. En enää kestänyt itseäni. Olin varamasti loukannut ”Villeä” niiiiiiiiiin paljon! ”Ville” oli niin ystävällinen minua kohtaan eikä syyttänyt mua ollenkaan. Opettaja sanoi että tämä oli molempien syytä ja että meidän täytyi pyytää toisiltamme anteeksi.

Emme ole ”Villen” kanssa puhuneet tästä sen koomin. Nykyään hän aina hymyilee minulle ja mietin että jos olisin vähän vanhempi voisin ehkä pitääkin hänestä. Minulla on hirveän huono omatunto enkä uskalla puhua kenellekkään ettei homma taas karkaa käsistä.

Haulaisin kuulla teidän mielipiteen. ( :  Oon aika nuori enkä tiedä tälläisitä asioista kovinkaan paljoa. Sori jos pari sekavaa lausetta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *