Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Huono kaveri

Nimimerkki: Bansku (12)

Olin noin 11 kun tämä tapahtui. Olin pyöreämmän puoleinen, mutta kukaan ei kuitenkaan kiusannut minua siitä. Eräs kaverini, hänen nimensä voisi olla vaikka Pinja, yhtenä päivänä vain töksäytti ”oletpa sä läski”. Se oli jo kova isku minulle, mutta se ei haitannut sen enempää. Noin viikko tämän jälkeen eräs tuntemani AIKUINEN henkilö nauroi minulle ja sanoi minua pulleaksi. Tämän jälkeen rupesin tarkkailemaan painoani.

Olin 32 kiloinen ja aluksi laihduin vain 2 kiloa. Mutta lopulta päätin laihduttaa kunnolla. Jätin aamupalan, kouluruoan ja välipalan väliin. Laihduin 6 kiloa ja päätin, että laihdutan kahteenkymmeneen kiloon. Sitten rupesin ajattelemaan ja mietin, miksi edes teen tätä. Painoni palasi normaaliin.

Pinja sanoi minua vielä muutaman kerran läskiksi, mutta jätin asian siihen. Jatkoin Pinjan kaverina oloa, mutta se ei ollut samanlaista kuin ennen. Yhden kerran, kun riitelin Pinjan kanssa, hän sanoi minua onnekkaaksi, koska tunnen hänet. Sen jälkeen pistin välit poikki. Muutenkin hän on haukkunut minua aika pahoin sanoin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Alipainoinen

30.12.2016 22:08:38

Tiedän ton tunteen ku mulla oli 2 kaveri mut sit ne jätti mut ja olen itse 11 mun paino putoaa niiten mun vanhojen kavereiden takia ku olin jo enen alipainoinen ja nyt mulla on syömis ongelma ku en syö koulussa ku ne tulee aina samaan pöytään .