Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Hämmentynyt

Nimimerkki: huoh (14)

Oon 13-vuotias tyttö ja seurustelen yhden pojan kanssa. Ollaan tämän pojan kanssa tosi läheisiä ja ollaan tunnettukin jo aika kauan. Miun olo tällä hetkellä on vaan todella ”turta”. Hän ja minä oltiin siis meillä ja katsottiin kaikkia elokuvia ja juteltiin. Ja kun me istuttiin niin se räpläsi miun polvee, kun sanoin että siihen sattuu. No hänen kätensä jäi siihen jalkaan, ja kun mentiin maate katsomaan sitä elokuvaa se käsi siirty ylemmäs, vähä arkaan paikkaan. Siinä hiljaisesti panikoin ja otin sitte pojan käden mun käteen. No tää toistu vielä kaksi kertaa ja en viittiny sanoo vaan kiemurtelin siittä sitten pois.

Nyt mua häiritsee ja ahdistaa tämä asia. Ens kerralla en anna hänen tehdä näin ja otan käden pois tai kerron missä raja menneepi. Eniten harmistuttaa, koska tämä poika ei oo yhtään tällänen tyyppi ja me tunnetaan toisemme paremmin ku ketkään muut ja oon kuulemma hänelle tärkeintä maailmas ja olen kuulemma saanu hänet ilosemmaks ku kukaan on ikinä. Selvästikkin hän välittää miusta ja sen kyllä tiiän ja mä hänestä. On vaan niin outo tunne, tiiän mitä aijon tehdä haluun vaan kuulla onko muilla tälläisestä kokemuksia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Lähihoitaja opisk. 33v + sen mies

08.05.2018 21:23:08

Hei Hämmentynyt,
Sinun pitää puhua asiasta poikaystäväsi kanssa ja sopia rajat.
Älä tee mitään sellaista, mitä et itse halua.
Olet hämmentynyt tilanteesta, koska se on sinulle uusi.
Useimmiten tuon ikäisillä pojilla hormonit hyrrää, eikä aina ajattele mitä on tekemässä. Varsinkin jos on kuullut kavereiltaan tarinoita heidän kokeiluistaan. Usein vielä poikien jutuissa ei ole täyttä todenperää vaan jokainen kertoo kuulemiaan juttujaan ominaan, jotta näyttäisivät porukassa kovemmilta jätkiltä.