Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

13.07.2020 | Seksuaalisuus

Haluan ulos kaapista!

Nimimerkki: Kaappi (15)

Hei olen 15 -vuotias tyttö ja olen nyt tässä viimeisen kymmenen kuukauden aikana tullut kaapista kavereilleni. Olen pohtinut seksuaalisuuttani ja mitä enemmän olen pohtinut menneisyyttä ja nykyhetkeä koen että tykkään tytöistä. Itse en häpeä itseäni ja olen fine asian kanssa. En vain osaa tulla kaapista perheelle. Olen kuullut ikävää puhetta seksuaalivähemmistöistä mm. sukalaisiltani ja yritän vihjailla aiheesta perheelleni mutta tuntuu että vain mummoni huomaa asian.
Emme puhu vanhempieni kanssa mistään syvällisestä. Aina kun tulee tilanne jossa minun piti avautua ajatuksistani (kaikenlaiset mielenterveyden ongelmat ovat koettu ja kuuluvat elämääni) niin minun pitää kertoa kellon tarkkoja esimerkkejä että milloin muka on tapahtunut näin vaikka kyseessä olisi asia joka on paisunut minun päässäni. En uskalla puhua suoraan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

?

13.07.2020 13:46:48

Hei! ?
Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tai kuraattorille tms. He auttavat sinua. Jos uskallat, kerro vanhemmillesi jollain sopivalla hetkellä että sinun on vaikea puhua suoraan.
Jotkut eivät jostain syystä pidä seksuaalivähemmistöistä ja ei kaikesta tarvitse pitää mutta on väärin puhua ikävästi sellaisista asioista.
Älä huoli, kaikki kyllä järjestyy ♥️