Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

15.01.2018 | Ahdistus, Viiltely

Haluan pois

Nimimerkki: Itseään vihaava (14)

Mun suurin ja ainoa toivomus on päästä pois täältä. Ei mulla oo mitään virkaa enää.

Musta liikkuu kaikennäköisiä juoruja eikä kukaan usko että ne ei oo totta. Tollaset jutut vaan ku painaa mua kokoajan alemmas. Oisin valmis tekemään itsarin tässä ja nyt tai ihan koska vaan kun tulis vaan mahollisus. Se, et joku sanoo mulle et oon tärkee on mun elämäs suuri asia koska en kuule sitä koskaa. Kukaan ei sano mulle niin.

Kaikki mun kaverit tietää että viiltelen mutta ne ei edes yritä auttaa mutta kun joku muu viiltelee niin kyllä sitte kiinnostaa sen asiat. En vaan jaksa enää, mä haluan pois nyt.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(11)

Location

Anonyymi

15.01.2018 15:29:20

Et oo ainut josta levitellää juoruja, ite yritin itsarii vhä aikaa sit ja voisin millo vaa yrittää uudestaa. Voimii?

Anonyymi

16.01.2018 19:10:10

Tiiän miltä susta tuntuu. Musta on levitelty juoruja kans. Mulla asiat on alkanu kuitenki menee parempaan suuntaan. Silti mua ahistaa mennä kouluun ja kaikkialle. Mietin sitä et mitä muut musta ajattelee. Mut tsemppii sulle oot oikeesti varmasti ihana ihminen?

Anonyymi

14.05.2018 09:50:09

Herran jumala älkää itteänne tapattako ei siitä kukaan iloiseksi tule

Anonyymi

29.04.2019 16:03:30

Joo. Oot kyllä todella tiukassa mankelissa. Ei ihme että tunnet olosi todella kurjaksi. Minäkin tuntisin. Jees, asiaan: todella hyvä että avauduit tänne, se on hieno alku. Puhu lisää. Puhu kasvotusten ja /tai puhelimitse mukavan tuntuisen opettajan, terveydenhoitajan, kuraattorin, lääkärin tai kenen tahansa sellaisen aikuisen kanssa, jonka seurassa koet olosi turvalliseksi. Älä jää yksin. Sulla on ainutkertainen elämä ja nyt olet koettelemuksissa. Niissä tarvitsee toisia, turvallisia ihmisiä. Olet hieno, aito, rehellinen ja rohkea tekstisi perusteella. Niillä ominaisuuksilla pärjää tässä elämässä.

Kiusattu myös

30.04.2019 19:09:33

Voi ei, hirveetä! Kukaan ei ansaitse tollasta kohtelua, eikä mun mielestä opettaja, rehtori eikä isä saisi sanoa sulle noin, varsinkaan huutamalla. Paljon voimia sulle sinne! Ja et sä oo läski, jos joku väittää sulle joskus jotain muuta, älä välitä. Sä oot hyvä just noin ku sä oot. Toivottavasti sulle ei tulisi ikinä anoreksiaa, se on ihan hirveetä, itse anorektikkona voin sanoa.
Voimia sulle vielä kerran❤❤❤❤❤❤

Anonyymi

09.05.2019 20:33:22

Minulla on ton viiltelyn kanssa sama tilanne. Kaverit ei välitä. Kukaan ei välitä.

Anonyymi

29.10.2019 20:04:43

Hei, paljon voimia sulle! Hyvä että lopetit viiltelyn (itsellä lievää kokemusta), koska se on oikeesti ihan hullua. Toivon, että näet tän viestin ja suositten ehdottomasti ettet ole tuollaisten henkilöiden kanssa, jotka kehottaa viiltelemään. Olen uskossa, ja tiedän miten hullu tuo vastapuolen/saatananpalvojien teot voivat olla. Toivon hartaasti, ettet koskaan päädy siihen rinkiin, tiedän että sieltä on vaikea päästä pois. Paljon voimia, toivottavasti löydät oikean polun sun elämään. ❤️

Anonyymi

23.11.2019 21:24:05

Jaksa! Älä koskaan luovuta.

Pieni Rakas tyttönen

30.12.2020 11:47:49

Elämä on välillä paskaa varsinkin kun joutuu elämään perheessä jossa jokaisella on omat ongelmansa ja niitä työnnetään toisten niskaan. Jokaisella on itsellään vastuu omasta hyvinvoinnistaan. Perheessä kuitenkin eletään niin lähekkäin samojen seinien sisällä. Löytäisitko jonkun kuvan harrastuksen joka antaisi sulle voimaannuttavan tunteen. Ei se ulkonäkö loppupelissä ole tae hyvästä menestyksestä tai onnistumisesta ja ammattitaidosta. Mummoni sanoi aina että jokainen kantaa itse omat kilonsa ja siihen ei muilla ole sanomista. Liikkuminen voi olla hauskempaa esim koiran kanssa. Tai keksi jotain hyötyliikuntaa mistä voi myös hankkia rahaa esim mainosten jakaminen! Elämätön elämä masentaa kun pitää vaan yrittää miellyttää vanhempia ja opettajia ja koulukavereita. Rupea elämään itseäsi varten. Etsi iloa ja kivaa tekemistä. Opettele uusia taitoja se voimistaa sinun persoonaasi. Sinä olet hyvä tyyppi älä anna muiden pilata sinua!

Pieni Rakas Tyttö

30.12.2020 12:03:54

Sinussa on voimaa ja viisautta kun ymmärrät katsoa tilannetta muidenkin kannalta. Voit myös itse käydä juttelemassa nuorison asioihin erikoistuneen ihmisen kanssa. Kouluterveyden hoitaja , nuoriso ohjaaja, koulupsykologi. Mutta joskus hyvä ystäväkin on riittävä apu . Onko sinulla serkkuja tai isovanhempia jotka tukisivat sinua? Olet myös tulossa murrosikään ja hormoonit aiheuttaa mielialan vaihteluita. Pysy erossa saatanan palvomisesta. Rukoile Jumalaa ja pyydä johdatusta oikealle tielle. Älä myöskään kokeile tupakkaa, huumeita tai alkoholia ettet saa liikaa vahinkoa elämääsi. Niiden käyttö voi johtaa kuolemaan tai pysyvään vammautumiseen. Arvosta terveyttäsi ja elämääsi. Sinä olet rakas Jumalalle ja vanhemmillesi siksi he reagoivat ikäviin asioihin voimakkaasti. Erotilanteessa vanhemmat ovat kipeinä surusta ja huolissaan miten lapset selviytyvät erosta. Silloin ei välttämättä jaksa olla sellainen vanhempi kuin pitäisi. Osoita rakkauttasi heitä kohtaan ja tuo iloa heille tekemällä kotitöitä siivoamalla tiskaamalla ja huolehtimalla sovituista asioista. Rakkaus palaa sinulle takaisin moninverroin! Jumalalta voit pyytää anteeksi pahoja tekojasi ja hän myös täyttää sut rakkaudellaan?❤️?. Hänen kanssaan on turvallista kulkea. Etsi seurakunnan nuoria ystäviksi. Rakkaus voimaannuttaa ihmisen.

Anonyymi

08.10.2022 19:37:59

Sä olet hyvä just noin. Se että vanhemmat kaataa omat ongelmansa lastensa päälle , ei ole oikein eikä lasten pidä kantaa vanhempiensa ongelmia, sen tuollainen käytös osoittaa. Sussa ei ole mitään vikaa vaan muissa, yritä jaksaa muutama vuosi ja lähde maailmaan, joka on avoinna nuorille, hanki tietoa. Nuorissa on maailman tulevaisuus, ja heidän on pystyttävä jättämään vaurioituneet vanhempansa ja toisten kiusaamisesta olemassa olonsa luuserit taakseen. Voimia.