Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Haluaisin laihtua

Nimimerkki: Itsekriittinen (17)

Olen 50kg/164cm pitkä. Huonossa kunnossa ja maha on se ongelma-alue. Haluaisin laihtua ja polttaa ylimääräisen rasvan pois. Se on vaikeaa, teen vatsalihaksia ja käyn lenkillä, mutta vatsarasvat ovat tiukassa.

En näytä erityisen lihavalta, mutta pullukalta. Syön terveellisesti. Aamupalaksi leipää tai puuroa marjoilla, kouluruoka, väkipala hedelmä/leipä, kotona keittoa/muuta kotiruokaa ja iltapalaksi leipää tai mysliä. Harvoin karkkia, kerran kk pitsaa tai hampparia. Meillä on koira niin tulee päivittäin tehtyä 1-5km lenkki. Koulussa on liikuntaa, kotoa löytyy painot, tanko ja painonnostopenkki. Juostessa huomaan kunnon olevan huono, mutta astmakin voi vaikuttaa. Lihasmassaa ei silti juuri ole, mikä harmittaa..
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

15.05.2018 11:56:17

Moi, oon itekki kamppailu samojen juttujen kaa. eli oon nytte 16-vuotias ja mulla on aina ollu sellane "pömppö" maha ja haluisin sen pois. Oon harrastanu 9 vuotta jalkapalloo joten juostua tulee tarpeeks ja kuntoki iha hyvä. Lihaskunto teen silloin tällöin mutta en oikeen enää viitti ku viime vuonna treenasin kunnolla ja söin tosi terveellisesti ja menkat lähti ja laihduin, enkä pitäny siitä. Oon aina vihannu kroppaani koska mul on laihat kädet ja jalat mut silti niis on selluliittiä ja läskiä ja aika vähän lihaksia. Mutta sitten mun perse on täynnä selluliittiä ja maha on pyöreä ku vikalla kuulla raskaalla olevalla. Niin kuin en tiiä miten eroon siitä. Haluisin olla vähän niiku isompi kaikkialta koska ite en pidä laihuudestani ja mahani pois sekä sopusuhtasemman kropan vaa kaikkialta, mutta en uskalla lähteä treenaamaan lihaksia kauheasti kun en haluasi lihasmassaa hirveesti vaan no en oikeen osaa selittää. Mutta joo just itekki oon aikalailla samaa luokka ku sä ku oon pitkä jotai 165-170/ n. 50 kg. En vaa tiiä miten saan sellasen kropan minkä haluun.

Vinkkejä en osaa sulle antaa mut pientä "vertaistukea" halusin tulla antaa ja kertoo että et oo ainoo jolla on samoi juttuja mielessä:)