Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Feikki frendit ja bestisten tyhmä käytös

Nimimerkki: Anonyymi (12)

Kun mä olin noin 5-vuotias alkoi mun 1 kaveri paheksumaan, haukkumaan ja potkimaan mua. Me oltiin ystävät, mutta sen vanhemmat antoi sen tehdä mitä se ikinä halus. Se jatkuu noin 4-luokkaan asti. Se kerran painoi mun pään veden alle. Mä pääsin siitä pois, mutta veden alla mietin, että miksi se haluaa tappaa mut? Miksi se on niin ilkeä?

5-luokka meni ihan hyvin se tyyppi alko olee muiden kanssa, mutta 6-luokan alkaessa oli aika ilkeää. Mulla oli 2 bestistä. Ne juoksi mua karkuun kun kävin vessassa ja ne meni kaikkialle ilman mua vaikka halusin mukaan. Mä myös menetin mun lemmikin, mut ne teki samoja asioita.

Oon anteeksantavainen ja jotenkin annoin sille hukuttajalle anteeks ja mun 2 bestikselle. Mut jos ne jatkaa aion varmaan katkasta välit, vaikka jäisin yksin. Ne tietää et mua ollaan pienenpänä kiusattu, joten en haluis niiltä sitä samaa paskaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Anonyymi

09.10.2019 18:47:00

uusi kommentti...

Anonyymi

10.10.2019 17:51:17

toinen kommentti

Tuki

25.12.2021 15:16:41

Katkaise välit heti ennen kuin käy huonosti saat kyllä lisää ystäviä ole vain oma itsesi jos he jatkavat kerro luotettavalle aikuiselle ja tee heille selväksi että se on väärin onnea