Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

06.04.2020 | Kaverit, Ystävyys

Feikit frendit?

Nimimerkki: nimetön (14)

Okei elikkä siis tässä tarinassa on feikit nimet ja pohjustan tätä silleen, että mun luokalla on todella vähän tyttöjä ollut aina ja ylipäätään meidän koulukin on tosi pieni. Lisäks tää on todella pitkä tarina joten tässä ei oo kaikkea, koska yritän nyt tiivistää tän mahdollisimman lyhyeks ja selkeeksi.
Elikkäs siis olin jo päiväkodissa tuntenut Vanessan, mutta Vanessa meni eri eskariin missä tutustui Kaisaan ja Amandaan, mutta sen jälkeen kaikki kolme tuli samaan kouluun ekalle luokalle. Ei ollut mitään ongelmaa vaikka en tuntenut Kaisaa ja Amandaa entuudestaan, sillä meistä kaikista neljästä tuli hyviä ystäviä ja tultiin tosi hyvin toimeen. Sitten 3-luokalla Amanda alkoi puhumaan Kaisalle ja Vanessalle, että haluis tehä kaikkii juttuja ilman mua ja tavallaan puhu paskaa musta. Vanessa sitten kerto tän asian mulle, jota arvostin tosi paljon ja yhdessä kerrottiin opettajalle, opettaja jutteli meijän kaikkien neljän kanssa ja sovittiin kaikki asiat.
Sitten taas 4-luokalla, muistan kun Vanessa alkoi itkemään ja huomasin kun Kaisa ja Amanda meni sen luokse, joten päätin itsekkin. Kuitenkin Vanessa sano mulle, että mee pois ja myöhemmin ne kaikki kolme tuli yhdessä ja pyysi anteeksi. Vanessa vaan sanoi ettei pysty luottamaan muhun, vaikka en ollut todellakaan tehnyt mitään, miksi se ei voisi luottaa muhun. Sitten musta taas tuntu, että mua jätettiin ulkopuolelle ja puhuin opettajan kanssa, uusi puhuttelu kaikkien meidän tyttöjen kanssa, asiat hyvin. No sitten tuleekin 5- luokka, jolloin Kaisa, Amanda ja Vanessa oli kaikki leikannut samanlaiseksi hiukset ja pukeutunut samanlaisesti, eli ulkonäöstäkin huomasi etten kuulunut joukkoon. Jotenkin mulle tuli mitta vaan täyteen ja aloin hengaamaan poikien kanssa.
En oikein kunnolla muista miten meistä tuli taas "kavereita" tyttöjen kanssa. Amanda kutsu mut sen synttäreille ja Vanessa oli kanssa jutellut jotain viesteillä mun kaa. Jotenkin vaan aloin olemaan enemmän välkillä niiten kaa. 6-luokka ja 7-luokan syksy meni hyvin, mutta ainoa syy siihen on, että meijän luokalle tuli uusi tyttö Eevi ja ylemmälle luokalle uusi tyttö Noora. Niihin sitten tutustuin ja tulin todella hyviksi kavereiksi molempien kanssa, vaikka Eevi oli myös aika paljon Amandan kanssa, koska ne tunsi entuudestaan.
6-luokan lopussa Kaisa vaihtoi koulua. Eevi sitten 7-luokalla, joulun jälkeen vaihtoi koulua, lisäksi oli tapahtunut muutenkin aika paljon draamaa luokassa, niin tiesin, että taas musta tulee kolmas pyörä. Olin välkillä niiden kaa joo, mutta olin tyyliin aina hiljaa, lisäksi meidän kanssa hengas aina pari ärsyttävää poikaa, joita en vaan jaksanu, enkä tuntenu kovin hyvin. Nyt siis 8-luokalla oon ollut lähes pelkästään Nooran kanssa, koska halusin vaan jättää Vanessan ja Amandan mun elämästä pois. Sitten meidän opettaja puuttui asiaan kenenkään ehdottamatta ja jutteli meidän kanssa pari kertaa. Amanda ja Vanessa sanoi, että haluisi olla mun kavereita ja välittää musta.
Elikkä siis tällä hetkellä meidän "ystävyys" on vähän sellasta on/off tapasta. Periaatteessa koko 8-luokalla ne ei oo tehnyt mulle mitään ja mä ihan tarkotuksella eristäydyin niistä. Tuntuu vaan vähän hölmöltä, että opettaja ja Vanessa ja Amanda haluaa olla taas kavereita, mutta mä en tiedä haluanko mä olla niiden kaveri. Ne kohtelee mua nykyään kuitenkin aika hyvin, joten tuntuu pahalta jos ite olisin semmonen kylmä niille. Lisäksi se kaikki alko kun me oltiin pieniä ja pienenä on aina vähän tyhmä eikä ymmärrä mikä on okein ja väärin. Trauma on kuitenkin tosta jäänyt. Lisäksi vähän kitkaa aiheuttaa se että Eevi on kaveri Amandan kanssa ja Eevi on kyllä puolueeton, se ymmärtää mua, mutta myös sanoo, että kannattais olla niiden kaveri. Toisaalta en tiedä pitäisikö mun vaihtaa koulua ens vuodeksi, koska mun ainoa kaveri Noora lähtee ja mä jäisin vuodeksi ihan yksin, ellen olisi Amandan ja Vanessan kanssa, mikä ei olisi kovin mukavaa. Mutta se olisi vain vuosi ja sitten lukioon niin en tiiä onko järkee.
Anteeksi todella paljon sekava teksti ja kirjoitusvirheet, mutta kiitos jos luit ja vielä isompi kiitos jos jotain kommentoit! Jos et ymmärtänyt jotain niin voin yrittää selittää paremmin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

?

06.04.2020 15:10:31

Hei ! ?
Kysy niiltä, haluaako ne olla sun kavereita ja ole niiden kanssa koulussa jos ne haluaa.
Voit myös käydä esim. kuraattorilla.
Tsemppiä ! ?

Mänyttäällä

06.04.2020 15:10:31

Siis ihan oikeasti noita semmoisia feikkikavereita löytyy joka puolelta, ja usko muhun, niistä on vaikeaa päästä eroon, kun oot vieläkin niittenkaa samassa koulussa. Se on vain vähän tämmöistä, että ite olin vihdoin päässyt feikkikavereista eroon, kun lukio mulla just alko, ja kaikenlaisiin ihmisiin alkaa hyvin tutustua, myös löytyykin tosi kavereita (no semmoisia joihin luotat, että voit kertoa ihan miten iteltäs tuntuu). Ja mun mielestä, ettei kannata vaihtaa koulua, ku vielä vain vuosi, mutta jos oikeesti tuntuu tosi pahalta, niin muuta pois niistä sun feikkikavereista. Sillä miks hengaisit ihmisten kanssa, jotka ei ees suhun luota, tai ole aitoja sulle, se on vain ajan tuhlausta itsellesi, sekä henkisesti uuvuttavaa. Mutta koita kestää, toivon sulle vain parasta tuntemattomana ihmisisenä!

•^• tyhmä

23.03.2022 15:58:52

Bruh ">

Neea

28.01.2023 11:14:36

En tiedä mitä kirjoittaa