Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Erittäin paha pelirahariippuvuus

Nimimerkki: En oikein keksinyt mitään hyvää

Moikka. Ajattelin ajan kuluksi vähän kertoa omaa tarinaani, olen siis rahapeliriippuvainen ja minulla on homma lähtenyt ihan lapasesta olen velkaantunut pelaamisen takia. Huomasin ekan kerran jo ongelmia 14 vuotiaana digipelaamisen ohella. Pelien sisällä liikkui rahaa ja niitä pystyi pelaamaan eteenpäin ja voittamaan lisää rahaa. Monesti häviötä tuli kunnolla ja välillä voittoakin.

Tälläistä jatkui kunnes täytin 18 vuotta. Sitten tajusin että tykkään casino peleistä. laitoin välillä 20 euroa ja pelasin pienellä panoksella, mutta en ole edes varma koska minun peli himoni nousi korkealle. Taisin voittaa jossakin vaiheessa jostain muutamasta kymmenesestä sentistä tuhansiin euroihin niin silloin himo lähti. ”Jos tein sen kerran niin voin tehdä sen uudelleen”. Sitten panokset alkoivat olemaan sitä luokkaan että yksi kierroksen hinta on 5-100euroa. Välillä tulee isoja voittoja ja yleensä sainkin isoja voittoja, mutta sillä ei ollut mitään merkitystä koska voitot menivät aina takaisin. Mutta totuus on se että pelihimo vie niin helposti sinut pelaamisen partaalle. Taistelen joka ikinen päivä pelaamista vastaan. Kun herään mietin pelaamista, menen nukkumaan mietin pelaamista. Pelaaminen on erittäin raskasta. Omasta mielestä jopa pahempaa kun krapula ja alkoholismi koska pelaamisesta kärsii henkisesti erittäin pahasti.

Minua ei itse haittaa se rahan menetys vaan salailu läheisille. Vihdoin kun sain kerrottua asiasta vanhemmilleni niin tuntui kuin kivi olisi tippunut harteiltani ja en välittänyt veloista vaan eniten pelkäsin kertoa vanhemmilleni. Ja kun sain tsemppiä ja olen saanut apua niin sen jälkeen olen 2 kertaa menettänyt tavallaan luottamuksen ja mennyt pelaamaan ”salaa” ja koska olen pelannut rahani olen joutunut kertomaan ja pyytämään apua, sitä tuskan määrää ja hävetystä ei kyllä voita helposti. Mutta eniten arvostan äitini tukea ja apua mitä hän on tehnyt. Haluaisin kertoa pidemmän tarinan mutta en oikein keksinyt ja teki mieli nopeasti kertoa jonkin näkönen tarina omasta tilanteesta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *