Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Erilaisuus arvoonsa

Nimimerkki: salaperäinen (13)

Mua kiusattiin koko ala-aste. 1. luokalla mulla oli silmälasit ja ulkohousujen sijasta haalari. Olin aina vähän erilainen. 3. luokalla vaihtu luokkalaiset, koska menin musaluokalle. Silti kiusaaminen jatkui. Suurimman osan välkistä olin yksin. Varsinkin kutosella. Jos yritin mennä mukaan, ihmiset käyttäytyi kuin olisin ollut ilmaa tai ne lähti paikalta ja jätti mut yksin. Juttelin aina välkkävalvojien kanssa, kun ei ollut muita. Kuraattorillakin tuli käytyä ja opekin puhui näille tytöille. Ne teeskenteli viikon pari kilttejä mulle ja alotti sen jlk taas mun hyljeksimisen. Mun itsetunto oli aika matalla ja ajattelin itsessäni olevan vikaa.

Olisin mennyt yläasteelle samojen ihmisten kanssa, mutten halunnut. Hain musa- ja tanssi painotteiseen kouluun eri alueelle. Aloitin ”puhtaalta pöydältä.” Nykyisessä koulussani erilaisuutta arvostetaan enemmän ja olen saanut elämänilon ja itsetunnon takaisin. Olen iloinen ja positiivinen sekä tiedän pystyväni mihin vaan. Nyt ei tarvitse enää piilotella muilta ja jos nään entisiä ala-astelaisia, kävelen itsevarmasti heidän ohitseen. Olen tyytyväinen itseeni juuri sellaisena kuin olen.

Koulun vaihtaminen oli iso muutos ja hyvä sellainen.

Ihmiset, arvostakaa itseänne älkääkä antako muiden määritellä mitä olette!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Et ole ainoa, joka tuntee noin.

27.06.2017 18:30:24

Muakin hyljittiin sen takia, koska olin vähän pullukka.
Oon melkein aina yksin välkillä, ja päätän aloittaa kutosella puhtaalta pöydältä.

PastelKid

23.07.2017 23:34:41

Loistavaa! Oikea asenne! Itsekin omaan todella huonon itsetunnon, mutta oon yrittäny kohentaa sitä jokin aikaa ja tuntuu, kuin alkaisin onnistua. Harmi, ettei itsellä ole mahdollisuutta vaihtaa koulua, sillä asuinalueellani on vain yks koulu ja toiseen lähimpänä olevaan kouluun menee yli tunti. Paljon onnea jatkoon! ♥