Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

en vrm kestä enään kauan tätä..

Nimimerkki: rikkinäinenämmä? (12)

Hei, olen tämmönen 12wee tyttö ja nähnyt täällä paljon tarinoita & ajattelin kirjoittaa omankin tarinan kun täällä on niin paljon tarinoita joihin voin samaistua mutta niin tästä se alkaa.. olen ollut eskarista asti syrjitty ja vähän ylipainoinen, mulla oli/on edelleen vinot isot etuhampaat ja mua joka pv kutsuttiin ”hamsterihammas” jne nimil.. minua kiusattiin mun ulkonäköni ja poikamaisuuteni takia.. 1luokalla minulla meni koulun alku ihan hyvin mutta sitten koitti 2luokka.. silloin tapahtui hetki jota en tuu varmaan unohtamaan ikinä.. siis mun pari luokkalaista yritti kuristaa mut ja uhkas vielä joku päivä tappaa mut (jatkuu edellee tämä sama) jos mä en tee sitä itse.. 3luokalla minua edelleen kiusattiin ja haukuttiin.. 4luokalla itkin useita päiviä koska en halunnut mennä kouluun luokkalaisteni takia kun ne kiusasi ja sitten kerroin äidille asiasta eikä sitä kiinnostanu paskaakaan.. minua haukuttiin, hakattiin, revittiin hiuksista, vietiin tavaroita jne.. ja sillon alkoi se kun mua alettiin haukkumaan netissäkin..

Tapasin yhdessä pelissä semmosen kivan pojan jonka kans aloin sitten juttelemaan ja si lopulta alettiin juttelemaan snäpissä (snapchatissa) mutta sitten eräs päivä se alko sanomaan ilkeitä sanoja ”tapa ittes horo” ”hirttäisit ittes ku ei sua kukaan kaipaa” ”ihme et sul on edes kavereita ku kukaa ei huolii sua” ”tuollaisten ihmisten pitäisi kuolla” ja nii edelleen.. sinä päivänä aloin itsetuhoiseks/aloin viiltelemään.. 5 luokalla menetin mun isosedän josta masennuin erittäin pahasti.. yhdessä välissä satutin itseäni joka päivä.. Nyt 6luokalla olen edelleen itsetuhoinen ja masentunut & ahdistunut.. tajusin pari viikkoa sitten että olen vähentänyt syömistä erittäin paljon, syön ehkä enintään 1krt päivässä ja erittäin harvoin 2krt.. joudun pakottaa itseäni syömään edes sen yhden kerran vaikka mua oksettaakin ajatuskin syömisestä.. äidin mielestä haen vaan huomioo ja esitän et mul ois paha olo.. en näe tulevaisuutta itselleni ja varmaan luovutan niin pian kuin mahdollista..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(6)

Location

Anonyymi

10.02.2021 17:19:55

Voi ei oot vasta 12! Hae apu oot sen Arvonen!

Anonyymi

21.02.2021 18:16:54

Älä anna muitten häiritä sua oot hyvä just tollasena. Älä luovuta ja muista et on ihmisii jotka oikeesti välittää <3

Anonyymi

05.03.2021 07:36:38

kannattaa mennä sivustoille apua.fi siellä voit puhua aikuisen kanssa ja saat apua asiaan ite olen myös 12 ja ihan hirveetä mitä oot kokenu sun elämän aikan haluan antaa sulle kaikki mahdolliset tsempit loppuelämään TSEMPPIIIÄÄÄ:)Elämä viel tulee kääntyy

koulukiusattu

05.05.2021 18:32:24

Jos haluat puhua niin mulle voit aina lähettää snäpissä kaveri pyynnön koska nuokin kiusataan ja kiusattiin koska olin tytön kaveri eikä ulkonäöllä ole välliä.

koulukiusattu

05.05.2021 18:33:30

snäppi on valtterikovan19

Nuortenlinkki

06.05.2021 10:57:27

Moikka rikkinäinenämmä?,

Kiitos että jaoit meille tarinasi. Kirjoitit sellaisista asioista, joista olisi tosi tärkeä päästä juttelemaan luotettavan aikuisen kanssa. Sun ei tarvitse jaksaa näiden asioiden kanssa yksin, vaan sulla on oikeus saada apua. 

Laittaisitko meille Nuortenlinkin nettineuvontaa viestiä? Voidaan siellä yhdessä miettiä mikä auttaisi sun tilanteessa. Nimeä ei tarvitse siellä kertoa. Voit laittaa viestin tästä. 

Apuu-chatissa vastaa myös luotetava aikuinen, voit kirjoittaa chattiin täällä.

Myös Sekasin-chatissa pääsee juttelemaan aikuisen kanssa nimettömästi, pääset Sekasin-chattiin sivun laidassa olevasta linkistä tai tästä.

Laitathan viestiä <3

-Nuortenlinkki