Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

13.01.2020 | Ahdistus, Masennus

En vaa enää pysty

Nimimerkki: Fuck off (12)

Nyt on 2020 ja oon 6lk ja tää koko kutonen on ollu mitä suurinta paskaa mitä mun elämäs on käyny. Tos pari päivää sitten olin murtunu, olin niin hajalla en ajatellu mitään muutaku et mun pitää kuolla. Otin keittiöst puukon ja laitoin sen mun kaulaan ja olin niin lähellä lopettaa mun elämän itkin niin paljon et en vaa pysyny pysyssä.
Menin maahan makaa ja itkin, itkin ja itkin enkä pystyny lopettaa. Harrastan korista ja mul oli tos eilen 2 peliä mut en pelannu siel koska no yhtä syytä en sano mut toine on se et mua ahistaa nii paljon et en vaa jaksa olla tääl enää. Ja ku mua ahistaa nii puren mun kättä koska en pysty viiltelee enää, koska mutsi tarkistaa kädet joka päivä joten purin mun kättä ja en tiä miks mut haluun satuttaa itteeni koko ajan ja mulla on ollu nyt masennus noin 4lk asti enkä jaksa enää olla tääl. Tää on jotai nii helvettiä et koht oikeesti teen sen. Kiitos jos kuuntelit/luit tänne asti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Good luck

14.01.2020 12:51:49

Terve. Luin sinun tarninasi ja haluan sanoa että olen pahoillani puolestasi. Olen nykyyän 9lklla ja minulle todettiin masennus 2 luokalla. Huomasin surusi ja pyydän että et tee itsellesi mitään pahaa olen itsekkin suunnitellut vaikka ja mitä, mutta sinulla on elämä edessä. Tärkein sanonta mitä olen kuullut on "älä välitä siitä mitä muut ajattelevat sinusta ajattele omaa hyvin vointiasi". Toivottavasti tämä auttaa sinua jaksamaan elämässä. Onnea matkaan?

Nuortenlinkki

05.02.2020 12:23:51

Moikka, laittaisitko meille viestiä Nuortenlinkin nettineuvontaan? Neuvonnassa voi jutella luotettavien aikuisten kanssa masennuksen ja ahdistuksen tunteista ja mietitään yhdessä, miten niitä voisi helpottaa. Täältä saat laitettua neuvontaan viestiä: https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta/kirjoita-kysymys Tai jos pystyt, niin toivon että kävisit juttelemassa sun pahasta olosta kouluterkkarin kanssa? Pahan olon kanssa ei pidä jäädä yksin,. Laitathan viestiä, kaikki kääntyy kyllä vielä paremmaksi