Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En tiiä otsikkoo :)

Nimimerkki: Ihminen (14)

Terse. Tää tarina kertoo pienestä ahdistuksesta xD. Joo mulla on siis kotona kaikki hyvin mulla on iso perhe ja hyvät vanhemmat. Mul on iso kaveriporukka mut asun niistä kaukana, eli melkein silleen et nään ne vaan koulus. Kotona mä lähinnä makaan sängys kun en jaksa tehä mitään. Sanottaisko näin et koulus on hauskempaa ku kotona, koska nään (melkeinpä vaan) sillon mun kaveriporukkaa, oon siis seiskalla.

M√§ oon lyhin mei√§n kaveriporukast ja melkein lyhin koko koulust mist√§ mua aina ”haukutaan”. Mua ahdistaa kaikki lomat ja viikonloput on perseest√§(xD). Meill√§ on en√§√§ todistustenjako ja sit alkaa loma. Mut joo, m√§ todenn√§k√∂sesti muutan ysil ulkomaille vuodeks joka ahdistaa mua ihan hirveesti. M√§ en tykk√§√§ itest√§ni, omasta kehostani tai ulkon√§√∂st√§ni, ja ahdistaa ihan hirveesti se et kaikki muut n√§ytt√§√§ hyv√§lt√§ mei√§n kvporukas. M√§ en saa v√§lil y√∂ll√§ unta, ja en sy√∂ l√§hes mit√§√§n. Oon viillellykki itteeni muutaman kerran. En tii√§ et miten kest√§n lomat, kun asun niin kaukana muista. Aina kun k√§yd√§√§n kvporukan¬†kans uimas ja jos siel on ket√§√§n muuta ihmist√§ niin alkaa ahdistaan ihan t√∂rkeesti silleen et mun pit√§√§ menn√§ jonnekki istumaan ja yritt√§√§ hengitt√§√§ rauhallisesti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Ei nimeä

30.11.2021 17:58:42

Niin mut jos tää tyttö on bi, ni sehän käytännössä vois olla myös sun kaa yhessä jos se kiinostuis susta???
Mut hei! Ei hätää, koska voin samaistua tähän! Tosin, ite siis tykkään yhestä jätkästä meijän kaveri porukassa ja tietysti yks toinenki tyttö sit tykkää siitä. Ja siis tässä on pikku utka et me molemmat tykätään siitä jätkästä, mutta se jätkä on homo!
Ja sit myöhemmin älysin et hei, mähän tykkään myös tästä tytöstä joka on myös ihastunu siihen jätkään!
Et joo, tsemppiä sulle äläkä lannistu. Kaikille meille täältä se oikee löytyy.