Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En tiiä mitä tehdä?

Nimimerkki: Anonyymi (13)

Mulla menee koulussa hyvin parissa aineissa ja oon onnellinen siitä mut jotkut aineet ei mee niin hyvin aina mut siin on se ongelma et mun opettaja alkaa valittamaan mulle jos saan numeron alle siitä mitä yleensä saan ja se sanoo et pelleilisin vaik oon yrittäny mun parhaani ja se on tosi rasittavaa.

Toinen juttu on mun kavereissa. Mulla on sellanen 6 kaverin porukka + minä eli 7 ja kerron niistä numeroina eli kaveri 1 ja 2 on ne joiden kans mä hengaan eniten ku niil on eniten vapaa aikaa, välillä meillä menee hyvin mut joskus tuntuu et jään kolmannekspyöräks niitten kanssa niinku oon ostanu niille monesti kaikkee herkkuu sillon ku mul on ollu rahaa mut pari päivää sitten ne osti paketin keksei ja pyysin niit antaa mulle yhen ku siin oli 9 niitä mut ne anto kaikille muille paitsi mulle ja liikan tunneilla mä oon aina se joka jää ilman paria ja kaveri 1 on monesti luvannu mulle et tulis yöks tai kylään meille mut on mystisesti tullu kipeeks tai “luvannu” jolleki muulle ennen mua ja sit menny kaveri 2lle. Sit 3 on kiva välillä mut se vaikuttaa pick me:ltä aina poikien edessä ja suuttuu liian helposti.

Kaveri 4 on kiva mut sil ei oo paljoo aikaa mulle, koska se hengailee muiden kans enemmän ku mun sit kaveri 5 oli mun bestis joskus mut sit meille tuli iso riita mut sit selvitettiin se ja luulin et meist tuli kavereita mut vähän aikaa sitten sain kuulla et se oli kertonu feikki huhuja musta et olisin myyny vapeja jonka meijän opettaja tietenki usko ja kaveri 6 hengailee 5 ja 4 kans ku se on vähän uudempi nii en ikinä kunnol tutustunu siihen vaik se on mun kaveri.

Ja huomasin et mun kaverit on ollu must kauempana sen jälkeen ku kerroin et oon kpop fani oon multistan eli tykkään monista ryhmistä ja katon myös animea. Ne sano mulle et ne tykkäs musta enemmän ennen ku pidin animesta ja kpopista joka teki mut surullikseks ettei ne tykkää musta sellasseena ku haluun olla.


3 asia. Tää ei liity kouluun paljoo mut en oo syöny paljoo mitään pitkään aikaan oon jättäny monia päiviä syömättä koska on aina tuntunu et olisin se “isoin” kaveri oon myös käyny lenkeillä paljon ja tehny monia harjotuksia ja muuta. Meil olis ruokaa mut otan vaan vähän jos pitää syyä perheen kanssa ja jos tuun syömään mun huoneeseen niin vedän sen vaan vessan pöntöstä alas ja koulussa en syö mitään enkä ilta, väli, aamupalaks ja oon menettäny painoo mut ei tunnu et se auttais mun itsetuntoo ja näkemystä mun kehosta ja vihaan miltä mun keho, hiukset, naama näyttää ja se tuo paljon stressiä ja myös koulu välillä myös.


Alan vaan itkee mun huonees hiljaa sen takia. Oon myös pitäny isompii vaatteita koska en haluu näyttää mun kehoo ja koska mun murrosikä alko ennen muita mun kavereita mun rinnat on isommat ku muilla mun ikäsillä niin en haluu näyttää muille ja joskus laitan sidettä tiukasti niitten päälle ettei ne näy. Sellannen poika sano mua myös isoks koulussa ja sit se sano et se oli läppää mut se ei auttanu ollenkaan mul ei myöskään oo ikinä ollu poikaystävää vaik mun kaikilla muilla kavereilla on.

Eikä tähän auta se et mulla on r-vika joten koitan puhuu mahdollisimman vähän ja vaihan sanoja niiden synonyymeihin joissa ei olis ärrää. Joskus jään koulusta pois jos en haluu mennä ja sanon et on vatsakipeenä (niinku joskus on ku en syö) ja päivät menee nukkuessa ja tiktokin kattomisessa. Ja ku en syö enkä nuku paljoo öisin oon tosi väsyny aina ja kalpee jonka koitan peittää meikillä. En tiiä mitä mun pitäis tehä et tuntuisin itteni mielestä paremmalta ja äiti valittaa että oon laiska enkä enää tee mitään tai syö mitään. Joskus tuntuu että halusin vaan pysyy sängyn pohjalla koko päivän koska se olis helpompaa ku mennä ihmisten kanssa mä myös lopetin mun 5 vuotta kestäneen harrastuksen tämän takia. En oo uskaltanu sanoo täst kenellekkään muulle joten arvelin et olis helpompaa puhua täällä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

13.03.2023 07:38:24

Hei!

Kiitos tarinastasi! 

Kerroit ettet ole puhunut kenellekään asioista. On hienoa, että rohkaistuit kirjoittamaan tarinaasi.

Puhuminen auttaa ja silloin myös sinua voidaan auttaa. Miltäs tuntuisi ajatus käydä juttelemassa vaikka kouluterveydenhoitajalle? Tai jos tuntuu vaikealta niin Sekasin-chat on paikka missä voit nimettömänä jutella ja purkaa asioitasi. 

Aurinkoa kevääseesi Nuortenlinkistä!