Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En tiedä mitä tehdä

Nimimerkki: Ongelmainen tyttö (13)

Tässä vähä pohjustusta. Mulla oli ihan hyvä ala-aste ja mulla meni hyvin. Oli kavereita ja hyviä numeroita. Mua oli aina kehuttu iloseks, puheliaaks ja aktiiviseks mitä mä toki olin. Kutosluokan keväällä mun kaverit vaa alko kaikkoilee mun luota ja tuli sillon ku mul oli jotai mitä ne halus ja muutenki mun parhaat kaverit oli lähteny seiskalle ja ei ollu samas koulus eli kavereit oli tietenki vähemmä. Mua ei myöskään kiusattu paitsi että kuittailtiin r-viasta, finneistä ja silmälaseita mikä laski tosi paljon mun itsetuntoo.
No sit alko seiska luokka ja siitä on kohta menny puolet. Mun uus luokka oli kiva ja oikeesti aika mukava mut äänekäs myös mun kaveritoiveet oli toteutettu mikä autto tosi paljon mun stressiä siitä oonki yksin. Sain uusii kavereit ja muita ihmisii mun elämään. Mua silti ahdisti ja masensi aika paljon mut en näytäny/näytä sitä koska en vaa pysty.
Sit joskus marraskuussa aloin juttelemaan yhelle mun kaveriporukan pojalle ja tajusin et alan tykkäämään siitä ja se on siis sellanen tyyppi et ihastuu sekunnis ja unohtaa samas ajas. Se sit kerto mulle kenestä tykkää ja muutenki vähä kaikest. Sit meni viikko ja alettiin ekan kerran. No se jätti mut samana yönä, seuraavalla viikolla tuli sama koska se oli sanonu mulle et tykkää must ja ties et mä siitä. Syynä oli vaa et ei pysty suhteesee just nyt ku tykkää toisest. Mä sit sydän palasina päätin alkaa sen kans viel kerra ja se kesti melkeen viikon ja mul oli siit hyvä fiilis. Sit se vaan sano et meiän suhde ei toimi ku ollaa liian hyvii frendei ja ymmärsin sen tietenki. Se kuitenki pahottelee sitä asiaa vieläki.
Nyt se tykkää mun yhestä tärkeestä kaverista ja se kaveri tykkää siit. Ne on tosi lähellä suhdetta ja niil säätöö ja samaa aikaa selittää mulle et ei haluu loukata mua. Mulla on kuitenki tunteit viel sitä poikaa kohtaa mut oon ihan fine sen kans et ollaa vaa kavereit pääsen viel yli. En vaa tiiä mitä teen jos ne sit alkaa, koska tiiän että mulle tulee tosi paska olo mut en voi sanoo niille et mul on sellai olo ku haluisin olla iloinen niiden puolest ku molemmat kuitenki hyvii kavereit mulle. Ja nyt oon sit täs tilantees ja en tiiä mitä tehä.
Muuten mua masentaa ja ahdistaa koulu ja elämä muutenki. Haluisin vaa itkee kokoaja mut en pysty. Kaverit auttaa asiaa mut en tiiä mitä teen lomal ku asun semi kaukan kaikist ja tulee ain itsetuhosii ajatuksii yksin.
No täs nyt oli tälläi joku epäselvä selitys kaikesta mitä mulle on tapahtunu mut ainaki autto mu oloo kirjottaa. Kiitti ku luit jos luit.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *