Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En tiedä mitä teen

Nimimerkki: Anonyymi (12)

Hei!

Oon kohta 13v täyttävä tyttö ja haluisin kertoo nyt yhestä mun vähän oudosta ”kaverista”.
 Vähän siitä ”kaverista” ensin sanon sitä vaikka Jussiksi (ei oo oikeesti sen nimi keksin sen että pysyis ehkä kärryilläki) Jussi on 15v trans poika ja ilmeisesti bi. Sillä ei oo paljoo muita kavereita ku mä mun toinen kaveri ja pari sen luokkalaista mutta sen tarinat aina muuttuu.
 Okei tutustuin Jussiin aika vasta ehkä kuukausi tai maksimissaan kaks sitte. Mun kummatki kaverit oli pois koulusta ja musta juuri sillon leviteltiin paljo huhuja niin mun kans ei ollu ketään. En silleen tuntenu Jussia. Tiesin että se oli erityisluokal ja se hengas outojen tyyppien kaa. No sinä päivänä kun olin yksin ni yhtäkkiä Jussi alkaa kävellä mun luo.
Hymyilin sille koska se katto mua ja luulin että se vaan menee ohi tai jotain no se sit moikkaa mua mun nimellä jota en ollu koskaan sille kertonut ni se vähän yllätti. Juttelin sen kanssa vähän ja näin mutta vain noin 10min koska ruokavälitunti loppui. Nähtiin sen jälkeisellä välitunnilla ja kerroin sille siitä tytöstä joka levitteli huhuja musta. No se sitten sanoi että siitäkin liikkuu paljon kaikkee ja että ei kannata välittää. Sitten se lisäs mut snäpis koska aattelin että se on oikeestaa aika kiva tyyppi. Se näytti samalla viestejä mitä sen ahdistelia/luokkalainen oli lähetellyt sille.
Sen viikon viikonloppuna Jussi kertoi paljon sen ongelmista mulle ja sanoi että kertoo niistä koska muuten saattaisin lähteä niinkuin moni muu jolle hän ei kertonut ongelmistaan. Sen jälkeen aloin sääliä Jussia sain myös tietää että hänellä on poikaystävä.
 Ehkä viikon tai kaksi puollustelin Jussia mun kavereille jotka oli vähän epäileviä siitä. Jussi alkoi noihin aikoihin paljon koskemaan minua käsivarsiin ja käsiin (en ole todellakaan kovin kosketuksesta pitävä ihminen. Kavahdan aina kun joku koskee minua) En sanonut siitä mitään koska ajattelin että se on varmaan vain hänen tapa näyttää läheisyyttä. Kerran Jussi yhtäkkiä esim laski päänsä mun olkapäälle kun seisoskelin sen ja parin muun tyypin kanssa. Ehkä kaksi viikkoa Jussin tapaamisen jälkeen olin myöhään illalla hänen kanssaan puhelussa. Siskoni oli vieressäni ja jutteli hänelle myös.

Jossain vaiheessa Jussi alkoi läpällä flifttailla siskolleni snäpissä. Sen jälkeen siskoni jäi vain kuuntelemaan puhelua. Puhelu oli hyvin outo. Jussi yhdessä vaiheessa sanoi että hän voisi hurmata minut milloin tahansa ja nauroin hänelle siitä sitten Jussi sanoi vähän sen jälkeen että on pitänyt minusta (hän on ysiluokalla minä olen ala-asteella) olin hyvin ihmeissään. Jussi muutenkin tiesi minusta paljon kaikkea joten kysyin siitä ja hän sanoi että pisti ihmisiä selvittämään asioita minusta! Ja lopetti puhelun ja kysyi viesteillä mitä mieltä olin hänestä ennen kuin olin hänen kaverinsa. Kaikki tämä oli hyvin outoa ja kohta Jussi sanoikin että piti ystävästäni joka näyttää hyvin paljon minulta ja Jussi ei edes muistanut hänen nimeään kun kertoi minulle että tykkäsi hänestä.

Sen jälkeen ystäväni ja minä aloimme vältellä Jussia vähän mutta hän esim. kerran halusi yhtäkkiä vertailla käsiemme kokoja sekä kertoa miltä taloni näyttää ilman että olisi koskaan käynyt meillä. Hän myös yritti saada minut kutsumaan hänet meille ”poikaystävänäni” monta kertaa. Meillä oli laskettelureissu missä Jussikin oli. Olin Jussin kanssa paljon koska en halunnut olla yksin. Outoa siinä oli että hän kokoajan hoki että ystäväni jättivät minut vaikka olin itse halunnut mennä eri reittejä ja tunsin aina hississä että hän koski takapuoltani joka ahdisti minua. Hän myös pyysi kahvilassa että voisi ostaa mun juoman ja hyvin randomisti että toisin isäpuoleni nuuskaa hänelle tarkoin ohjein miten.

Välttelin häntä viimeviikon eli viikon ennen lomaa koska kaverini auttoivat ”piilottamaan” minut mutta kun olin perjantaina juttelemassa erään kaverini  kanssa hän hiippaili taakseni ja halasi takaapäin kunnon rutistushalauksella. En saanut henkeä kunnolla noin varttiin sen takia ja en enää uskalla kääntää selkääni hänelle enkä tiedä mitä tehdä. Nyt on jo sunnuntai ja koulu alkaa huomenna!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

13.03.2023 08:21:56

Hei!

Kiitos tarinastasi!

Olet rohkea kun kerrot kokemuksestasi ja siihen tilanteeseen ei kannata jäädä yksin. Aikuiselle kertominen voisi olla hyvä asia vaikka sitten koulusi terveydenhoitajalle. Jos koet ettet halua jutella siellä suoraan, on Sekasin-chat myös olemassa jossa voi nimettömästi jutella. 

Yksin ei kannata huolesi kanssa jäädä. Aurinkoa kevääseesi!

T. Nuortenlinkki