Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En osaa myöntää sitä..

Nimimerkki: hi! (17)

Moikka! Must tuntuu kokoaja tosi paskalle.. Oon puhunu siit muutamille ihmisille mut ei nekää oikee osaa auttaa ku en suostu hakemaa apua. Puhun itelle kokoajan et kaikki on hyvin, koska en haluu myöntää sitä et kaikki ei oo hyvin. Oon alkanu sanomaa kaikille et joo kaikki ok vaik ei todellakaan oo.

On tän vuoden koko aja ollu sellane tyhjä ja paska fiilis ja tuntuu et se menee kokoaja huonommaks. Ainoo joka saa asiat pois on kipu. Iha minkälainen kipu vaa, fyysinen, henkinen, mitä vaa. Yritän aiheuttaa sitä itelle joka tilanteessa. Se helpottaa. Mut mun oloo pahentaa ku meiän luokalla on yks tyttö. Se tyttö haukkuu mut kokoajan ja kertoo kui hyödytön oon ja se sanoo ain välil ”ymmärräks sä et sul ei oo kavereita, me kaikki ollaa sun kaa vaa säälistä” oon miettiny tota lausetta paljon.. ja oon tajunnu et se on oikeesti totta. Must välil tuntuu etten vaa jaksa tätä enää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Tuuli Nuortenlinkistä

18.06.2019 11:42:37

Moikka ja kiitos tarinastasi! 

Hienoa, että olet pystynyt puhumaan tilanteestasi ja rohkaistuit kertomaan siitä myös täällä. Jokainen meistä tarvitsee välillä apua ja ansaitsee myös saada sitä. Aina omat voimavarat eivät riitä avun hakemiseen tai siihen voi liittyä ikäviä tunteita, joita halutaan välttää. Sä et kuitenkaan ole yksin. Pystyisikö esimerkiksi joku näistä henkilöistä, keille olet kertonut tilanteestasi, tukemaan sua avun hakemisessa, jolloin taakka ei tuntuisi ehkä niin raskaalle?

Jos koet, ettet halua keskustella tilanteestasi kasvokkain, voit ottaa yhteyttä esimerkiksi Nuortenlinkin nettineuvontaan tai kokeilla juttelemista Sekasin-chatin ammattilaisen kanssa.

Kenenkään ei pitäisi joutua turruttamaan pahaa oloaan kivulla, ja olisikin tärkeää, ettet jää yksin pahan olosi kanssa. Avun hakeminen voi tuntua valtavalta askeleelta, mutta sillä on iso merkitys sun hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. Sä et oo hyödytön, vaan arvokas sellaisena kuin olet ja ansaitset voida hyvin.