Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

30.09.2019 | Ihastuminen

En osaa ihastua, että nii

Nimimerkki: Moo (17)

Moro, mikäpä tässä. Tuota nii, en oo ikinä ihastunu kehenkään sillai kunnolla, y know ei sellasii esikoulujuttui lasketa.

Oon aikalailla 24/7 somes ja seurailen kaikkee Suomesta ja ympäri maailmaa, esim tää kovan suosion TikTok on käytössä (tosin en itse videoita tee). Siellä on aina semmosii videoit, et ”lähetä ihastukselles” tai ”tiiätkö sen tunteen, kun ihastus ei vastaa tai jättää snapissä opened”. Tulee tosiaakin aika epäonnistunu olo, kun nykymaailman trendaavat aiheet ei kosketa ihtees ollenkaan, vaikka oot iha hetero tai ainakaa sama sukupuoli ei millää tapaa houkuta.

Oon niinkin epätoivonen ollut, pakko myöntää, että oon iha vaa ottanu jonku tiktokin soundin ja alkanu selata sitä sivuu, missä on kaikki sillä soundilla tehdyt videot ja ehtii se joku lärvi, mikä houkuttas tai ees löytää semmosii kasvon/kehon piirteitä mitkä houkuttas. Tiiättekö monta tuntia selaillu niitä, mutta ei vaa oo napannu. Alkaa jo ottaa päähä :))

Sitku tosiaa oot aina ollu sinkku nii jotenki ei ees pysty kuvittelee itseensä suhteeseen. Jotenki haluis sen toisen ja sen huomion, mutta kuitenkin tuntuu et tarvii kauheesti sit omaa aikaa ja sillälailla.

Aina somea selates on vaa aivopesty olo…kai joku sentää tajuaa tän hauskan olotilan?!!! Vielä jaksaa tää tilanne huvittaa, mutta ootan innolla, kun ääni vaihtuu kellossa.

Terkkuja kotipuolee,
t: ikisinkkujen ikisinkku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *