Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

EN OO OK!!

Nimimerkki: Y+X (16)

Oon 16 vuotias tyttö, jolla ei oo oikeastaan ollu hirvein elämä, mutta kauhea mielenterveys, joka on tehny mun elämästä kamalaa. Inhoan kaikkea, elämää, mun kavereita, mun perhettä, itteäni ja koko maailmaa. En tunne enää mitään ja se on kamalaa. Oon yrittäny kaks kertaa tappaa itteni ottamalla yliannostuksen ja molemilla kerroila oksensin rajusti, mutten kertonu kellekkään mitä tein. Saan kyllä apua, muuta en voi puhua kaikesta en halua osastolle. Kuolen mielummin kun meen sinne tai no kuolisin mielihyvin muutenki, mulla on hirveän syyllinen olo kaikesta. Viiltelen, oksennan, käytän lääkkeitä vaan että saisin ittelleni huonon olon, hakkaan mun kehoa paikkoihin, käytän laksatiiveja.

Haluan lopettaa, mutten vaan pysty ja mulla on kauheen syylinen olo siitä hävettää myös aika lailla. Mulla on myös paljon bulia oireita en pysty hallitteen mun syömistä ollenkaan paastoan, oksennan, käytän laksatiiveja ja oon vuoren varma siitä että oon läski. Ku paastoan en pysty lopettaan ennen ku mun sydän lyö hirveetä tahtia ja pelkään sydänkohtausta. Viimeksi olin syömättä ja juomatta neljä paivää.

Kun käyn lääkärissä ja yritän puhua kaikki jää siihen, että oon normaali painonen, joten oon terve. En  kestä enää tätä kertokaa miten voin kertoa jollekki niin että mua ymmärretään. Tunnen itteni kuvottavaksi, läskiski, huonoksi  ja on kauheaa menettää kontrolli. En vaan kestä enää tätä. Kun päivä menee nii, että kaikki mitä ajattelee on syöminen ja miten saat kaiken ulos. Tää ei oo se mitä haluan, mutten pysty muuta tuntuu niin kuin tää ois mun vika ja mun pitäs vaan osata lopettaa. Tää on jatkunu jo viis vuotta ja se vaan pahenee koko ajan en pysty tähän enää kauaa. Kertokaa mitä voin tehä. EN OO OK!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(6)

Location

moi

01.04.2022 05:54:05

moi

Anonyymi

06.04.2022 06:36:24

Get sam help

Anonyymi

06.04.2022 12:35:07

Soita psykiatriseen päivystykseen. Kerro itsetuhoisista ajatuksista. Ne auttavat sinua ymmärtämään itseäsi.
Kaikista paras on jos on vakuutus tai varaa, silloin kannattaa mennä yksityiselle psykiatrille.
Masennus ja ahdistus lääkkeiden lisäksi noita tunteita voi auttaa terapia, ketamiinihoito, sähköhoito ja magneettihoito.
Vaikutat tarvitsevan apua ja se on ihan ok. Apua on sinua varten. Kukaan ei aiheuta tahalleen mielenterveysongelmia itselleen. Masennus vaikuttaa aivoihin fyysisesti niin että voi olla mahdotonta korjata sitä itse ilman apua. Olet tärkeä yksilö ja älä menetä toivoa.

Anonyymi

07.04.2022 06:34:39

Oon tosi pahoillani sun puolesta. Oot varmasti tosi upea ja sua rakastetaan. Älä vahingoita itseäsi. <3

Anonyymi?

11.04.2022 08:33:02

Voi harmi olen pahoillani puolestasi. Toivottavassti asiat menevät paremmin?

Haluan pysyä anonyyminä.

13.04.2022 17:41:14

Itsensä vihaaminen on täysin turhaa, eikä ole normaalia tuntea itseään esim. arvottomaksi, koska se ei todellakaan pidä paikkaansa. Näistä asioista kannattaa rohkeasti puhua vaikka vanhemmille, jotka sitten voivat kertoa asiasta alan ammattilaisille. Myöskin esim. metsäkävelylle meneminen on hyvä idea ja kohentaa mielialaa joten mikäli et tee sitä vielä, suosittelen vahvasti.