Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

11.08.2021 | Seksuaalisuus

en mä nyt tiiä

Nimimerkki: e (12)

Minä olen tällänen 12v (vuoden lopussa 13v tyttö.) Mä itse tiedän että taidan olla panromantic. Välillä musta tuntuu et haluaisin olla mielummin poika enkä tyttö sit taas välillä haluaisin olla mielummin non-binary ja sitten taas pienesti haluaisin olla tyttö. En ole kertonu mun vanhemmille vielä koska pelkään et ne ei hyväksyis mua, ja sama mun koko perheen kanssa. Ainakin yksi mun kavereista tietää asiasta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

Anonyymi

10.09.2021 19:48:35

Tsemppä paalljjoonn??

Anonyymi

11.10.2021 23:06:10

Itekkin oon pan! :D Tsempii!

Anonyymi

06.11.2021 21:46:18

Mulla on vinkki! Mitäs jos olisit kokonaan lokeroimatta itteäs, sulla on oikeus rakastaa ihan ketä tahansa ja olla just semmonen kun haluat, ei sille mitään termejä tarvi!<3

Anonyymi

14.11.2021 12:44:37

Mun puolesta saat olla ihan mitä vaan, vaikka pilven hattara taivaalla.
Mut tärkeintä on että sä oot oma ihana ittes, ja jos joku toisin sanoo nii se on sitte sen ongelma!
Ja jos et oo jo kertonu vanhemmilles, nii kerro vaan rohkeesti!
Tiiän ettö niitten reaktiot varmasti pelottaa, mut on parempi hypätä kuin jäädä vellomaan pelkoo.
Koska loppujen lopuksi et sä mitään pahaa sillä tee että oot panromantic ja että et käytännössä osaa "päättää" et haluuks olla poika vai tyttö, vai sittenkin non-binary.

Ihanaa elämän jatkoa kuitenkin! ?

18.12.2021 15:13:21

Yksi ei täällä kai oo kukaan. Ihan sama ootko tyttö, poika vai jotain siltä väliltä, kaikki me lopulta ollaan täällä samanlaisia. Kukaan ei oo täydellinen kaikki tekee virheitä, ja kaikkien elämässä on ees vähän jotakin paskaa. Kenelläkään täällä ei oo oikeutta annettu olla täydellinen. Jos kaikki kuitenki ois pilkulleen täydellisiä ja samanlaisia, ei tässä ois mitään järkeä. Ja loppujen lopuks, mitään tässä maassa ei oo pakko tehdä, paitsi kuolla ennemmin tai myöhemmin.
Tsemppii hei, et oo ainoo panseksuaali täällä. Ite kans samallainen. En oo tyttö enkä poika mutta ei se mua kiinosta, vaikka ihmiset mua siitä dissaaki. You know, "toisesta sisään, toisesta ulos". Niin tää vaan menee.