Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En keksi otsikkoo

Nimimerkki: Juulia (13)

Moi. Eli kaikki alko sillon kun alko kesäloma. Kesäloman alkaessa mulla meni suht hyvin. Mulla oli paljon kavereita ja ihana poikaystävä. <3 Asiat kummiski muuttu kahessa viikossa. Poikaystävä jätti.. Sitten aloin taas kerran viiltelee. Ja olin ihan pohjalla.

Viiltelyä jatku noin viikko kunnes lopetin, koska se alko tuntua pahalta.. Ja aloin häpeemään arpia, koska en päässyt ees uimaan. No miten mulla nyt menee? Mulla menee tavallaan tosi hyvin ja tavallaan ei. Mulla on suht paljon kavereita nyttenkiin. Mutta ne kaikki kaverit asuu jossain 30-400 kilsan pääs.. Koska oon tutustunu useimpiin niistä instagramissa. Meijän luokka hajos, eikä pidetä enää yhteyttä hirveest. Tai no mä en pidä niitten kaa, koska mua ei kutsuta niitten kaa. (Oon menossa siis yläasteelle.) Se on tavallaan hyvä juttu, koska en oo oikee ikinä tykänny olla niitten kaa. Koska oon niin erilainen. En oo ollu tällä kesälomalla kenenkään muun kaa tekemisissä, kun sen mun entisen poikaystävän kaa joku pari päivää ja sitten joku 10 minaa yhen tytön kaa ja sen serkun.. :/ Ja en oo ollu siis kenenkään kaa kesälomalla paitsi noitten. Ja olin noittenkii kaa kesäloman alussa.. On mua tultu pyytää, mutta en tykkää yhistä tyypeistä ollenkaan. Ja en joteki ees haluu olla kenenkään kaa, tai no tavallaan haluun. Koska siis viihdyn yksin tosi hyvin. Mut tunnen kyl itteni tosi yksinäiseks. 🙁 En oikee oo tehnykkää mitää ku ei oo huvittanu. 🙁

Mä en haluu sinne yläasteelle minne oon menossa.. Koska yhet tyypit sieltä kiusaa mua. Ja on kiusannut vrm 2 vuotta. Ainut kaveri joka mul on nii on mun kissa. Mut siin oli jtn mun mietteitä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

PastelKid

23.07.2017 23:01:58

Itelläkin alko viiltely poikaystävän lähdöstä. Itelläkin on nettikavereita ja kissa, jotka pitää mut hengissä. Yläasteen alottaminen voi olla rankkaa, mut ei huolia. Itekin selvisin siitä. Okei, en tiedä sun asemasta mitään. Ja jos se kiusaaminen alkaa häiritsemään ja tuomaan lisää pahaa oloa, mene terveydenhoitajalle, se tietää, mitä pitää tehdä ja osaa auttaa! Paljon tsemppiä sulle!!