Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En jaksa

Nimimerkki: En tosiaa tiiä :( (13)

Mua on kiusattu eskarista 6 lk asti. Sillon ketään ei kiinnostanu, et oon iha pohjalla ja yritin tappaa itteni 3 kertaa. Pääsin pois sielt helvetistä viime keväänä. No tietenki ne kiusaaajat tuli sit samalle luokalle yläkoulus ja nään niitä joka ikinen päivä.. En jaksa enää elää.. Miks en vaan voi hypätä tost sillalta alas ja jäädä junan alle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

Riikka Nuortenlinkistä

15.02.2018 08:55:39

Hei! On todella surullista, että olet joutunut kokemaan kiusaamista useiden vuosien ajan :( Ei ole ihme, että se on jättänyt sinuun arpia. Oletko voinut jutella asiasta ja omista fiiliksistäsi kenenkään (esim. ystäviesi tai läheistesi) kanssa? Turvallisia aikuisia, joille voi omaa pahaa oloaan purkaa löytyy myös monia. Koulussa voit jutella esimerkiksi kuraattorin ja psykologin kanssa. Tärkeintä on, että et jää yksin, vaan saat apua.

Rohkeutta ja voimia sinulle. Muista, että olet arvokas ja tärkeä juuri omana itsenäsi. Sanoi sinusta sitten kuka tahansa mitä tahansa. Kiusaajat kannattaa pyrkiä jättämään omaan arvoonsa. Helppoa se ei varmasti ole, mutta kannustan sinua yrittämään. Se, jos mikä on vahvuutta. Tsemppiä <3

:(

05.08.2018 18:15:50

Koska elämälläsi on jokin tarkoitus siksi et voi

Nuortenlinkki

18.02.2020 09:16:42

Moikka,
Sulla on kaikki oikeus sanoa, että on paha olla. Laittaisitko viestiä meille nettineuvontaan, missä voi jutella luotettavan aikuisen kanssa ja miettiä yhdessä, mikä auttaisi  Voit laittaa viestin tästä. 

Aavikkokettu

26.02.2020 12:41:35

Jep laihdutus on ihanaa mut emmäkään sitä aina jaksa. Oon nimittäin anoreetikko ja laihdutus on mun juttu. Oo rohkee hae apua ja huuda paha olo vittuun!

Tyttönen

26.02.2020 12:56:10

Okei nyt en voi sanoo muuta ku älä ikinä luovuta!? uskon et oot vahva ja ihana ihminen? sulla on oikeus sanoa ettei kaikki ole hyvin. Tuo on vain osa elämää? kaikilla tulee joskus se kohta elämässä kun avusta ei ole hyötyä jne. Et ole yksin? muista se!! Aina!!