Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En ees tiiä

Nimimerkki: Kaniini (12)

Ööh.. Siis olen lukenut jo useamman vuoden ajan muiden tarinoita ja ajattelin että voisin itekkin kirjottaa tänne. Kaikki alko päiväkodista, odottelin mun kaverii ja istuskelin sohvalla, sitte yks tyyppä tulee sohvan taakse ja sanoo : ”moi” ja mä säikähdän tätä tyyppää. Sitte se kysyy : ”Haluuks olla mun kaa?” ja vastaan : ”Toki, kun mun paras kaveri ei oo viel tullu”, sitte tapahtu jotain ja aloin vältellä sitä vaikka se sattu mua koska luulin että se vihais mua.

Uskokaa pois hän oli mulle tärkee ja hänen välttely sattu, joten jäädytin mun tunteet ja opettelin vihaa häntä. Ja no olin tuolloin 4v ja nyt 8 vuotta myöhemmin mun tunteet palas takas ja tunnen joka hetki tuskaa kun vaan ajattelen tota tyyppää, ja välttelen sitä yhä ja yritän vihaa. Mutta lukuvuoden lopus ruokalassa meijän katseet kohtas ja se näytti niin surulliselta, joten aloin miettimään että se ei ehkä vihaakkaan mua. Ja aina kun yritin mennä kysyy silt että vihaaks se mua, mut aina kun meen 5m päähän ja nään sen niin mä vaan meen paniikkiin.

Pahinta on se että oon 4v asti ollu nää 8 vuotta pihkassa siihe. Ja ’ihaninta’ on se että mä vihaan itteeni tän henkilön takii, hauska juttu että joka aamu en jaksa nousta ylös niin saan voimaa nousta siitä että ajattelen että se vihaa mua eniten tässä maailmassa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Xombimutsi

29.11.2021 15:17:19

Nyt on kyllä tosi outo tilanne. Mutta elämä on. Sori mul ei oo mitää vinkkejä antaa sulle muutaku että yritä voittaa sun paniikkis ja puhuu sille

Kaniini

21.02.2022 18:29:04

Joo. Tilanne omastakin näkö kulmasta on outo, ja täysin ymmärrettävää että siihen ei osaa sanoa mitään erityisemmin. :3
Ja itse asiassa tällä hetkellä en näe kyseistä henkilöä koulussa enään, syistä joista sain tietyllä tavalla selvitettyä mutta en oikein ymmärtänyt. :')
Mutta kiitos että luit tarinani. :3