Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

En ees tiiä

Nimimerkki: Anonyymi (15)

Hei. Tämä on ensimmäinen kerta kun kirjoitan tänne. Mulla on ollut masennus kohta 4 vuotta ja mulla on vieläkin lääkitys mitä en edes käytä, koska tuntuu, että se ei auta paskaakaan. Joku muutama kuukaus sit mul oli sillee kaikki semi hyvin, joskus saatto olla vähän paska olo mutta joo. Nyt lähiaikoina mulla on ollu suoraan sanottuna paska olla. Esitän vaan et kaikki on hyvin, koska ei kukaan mua kuitenkaan ymmärrä. Mun ”kaverit” muutenkin jättää mut aina yksin.

Oon pari viikkoa miettinyt, et voisin vaan viillellä tai vaan tappaa itteni mut en kuitenkaan vaan pysty en ainakaan tappamaan itteeni vaikka kuinka haluisin. Viillelly en oo enää sen takii, että en haluu että kukaan huomaa. Sen sijaan oon vaan purru mun käsiä. Aloitin viiltelyn pari vuotta sitten, viiltelin mun kättä ja mun reittä, mutta en oo viillelly yli 8 kuukauteen. En enää tiiä mitä mun pitäis tehdä! Haluun vaan pois tai sitten jonkun, joka oikeesti välittää musta. En vaan usko, että kukaan välittää musta vaikka jotkut niin sanookin. Esimerkiks mun ihastus, joka asuu Yhdysvalloissa sanoo, että se rakastaa mua, mutta en usko sitä, koska miks joku tykkäis musta. Oon ruma, läski, ällöttävä, outo ja vitun raivostuttava. Oon vaan kasa paskaa ja jos oisin sen ja yhdes se vois pettää mua enkä edes sais tietää ja muutenkin se varmaan juttelee muille paljon nätimmille tyttöille.

Oikeesti vihaan vaan itteeni niin vitusti, haluisin vaan olla joku muu. Sitä paitsi mun ”kaveri” sano mua pari viikkoa sitten rumaks ja läskiksi ja sit varmaan viime viikolla meil oli hirvee tappelu hakattiin ja potkittiin toisiamme. Niinku please päästäkää mut pois täältä, mä en enää jaksa ihan oikeesti.

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *