Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

09.12.2015 | Kaverit

Emman elämää

Nimimerkki: Tyttö2006 (12)

Huomenta sanoin äidille kun talsin portaat alas. Huomenta vastasi äiti. Tulehan syömään äiti kehotti. Juu, harjaan vain hiukset, meikkaan ja puen vaatteet. Vastasin. Kannattaa tänään ehtiä kouluun kun et eilen ehtinyt. Juu, kyllä mä tänään ehdin. No hyvä, muistakkin. Äiti kiusoitteli.

Söin leivän ja join vettä. Äiti lupautui tänään viemään minut. Nyt on kyllä aika lähteä. En ole kotona kun koulusi loppuu joten voin viedä mutten hakea. Sanoi äiti. Missä sä silloin olet kysyin äidiltä. Minä käyn kaupassa, hakemassa meille passit ja serkuilla. Serkuilla on kuulemma lahja sinulle Emma. Kiva. Kun olin koululla en nähnyt Britneytä ja Lindaa. Se oli hyvä merkki sillä silloin he eivät kai ole tulleet vielä joten en taas saa haukkuja niskaan. Näköjään Noora ei ole vielä tullut mutta entä Sabrina, ajattelin.

Moikka Emmi kuulin takaani. Takanani seisoi Sabrina. Olet aina ajatuksissai hän sanoi. Olen seisonut takanasi vaikka kuinka kauan. Ai joo, en huomannutkaan sinua, sanoin. Siltä näytti. Onko Noora täällä utelin. Ei. Sain suoran vastauksen. Okei, vastasin. Noora on Kanadassa tämän viikon, eikö ole epäreilua kuului ääni takanani. Käännyimme Sabrinan kanssa ympäri. Voi ei Britney ja Linda. Sabrina kuiskasi. No eikö? he kysyivät. No kai… sanoi Sabrina kunnes minä keskeytin. Ei siinä ole mitään epäreilua. Me kumpikin olemme käyneet NEW YORKISSA. Huusin heille maan nimen.

Sitten kellot soi. Menimme sisään. Kun koulu päättyi lähdin kävelemään yksin kotiin. Silloin muistin auton jolla ei ollut rekisterikilpeä. Ajoikohan se tänään ohitseni aamulla en tiedä. Pohdin kauan aikaa. KYLLÄ. Auto ajoi aamulla ohitseni miltäköhän kuljettaja näytti. Oliko kuljettaja mies vai nainen muistelin. Nainen se oli nainen ilmiselvä nainen. Ulkonäöstä mieleen juolahtaa pakosta Britney Spears. Se laulaja. Mutta eihän se voi olla hän. Olen aika outo kun ajattelen nähneeni kuuluisan laulajan Britney Spearsin ajamassa autoa ilman rekisteriä. Kun saavuin kotiin söin piparia ja tein läksyt. Illalla kun äiti tuli kotiin nukuin jo.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

05.12.2020 05:02:48

....