Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Elämäni kuulumisia

Nimimerkki: girl in red (15)

Hei! Oon jo ennenkin kirjottanu tänne, mut aattelin nyt kirjottaa uudestaan c: Kerrataans vielä se, mitä kerroin siinä viime 'tarinassa'. Eli, mun itsetuhoisuus alko joskus 7lk-8lk. Olin sillon ehkäpä jopa pohjimmillani ja oikeesti toivoin vaan tosi paljon sitä, että oisin kokonaan poissa ja et mua ei olis ollenkaan olemassa. Noh siinä sit aloin näännyttämään itteeni ja sairastuin sit syömishäiriöön.
Mut tän vuoden alussa aloin paranemaan! Jee! Tai ainakin ajattelin sillon että jee. Kunnes tuli tää hemmetin korona ja jäätiin etäopetukseen. Koska olin tosi paljon kotona ja yksin, niin en oikeestaan paljoo välittäny siitä, et mitä oikein söin ja millon söin. Saatoin syyä päivän ekan ruuan vasta joskus yöllä ja olla sen jälkeen syömättä mitään. Laihduin siinä sit oikeesti sen vähän ajan sellaset yli 5kg. Mut mun mieli oli sillon että "Toi on liian vähän! Enemmän saatanan ämmä!" Ja sit mun syöminen kusi aivan kokonaan sen maalis-kesäkuun aikana.
MUTTA! Mä rakastuin kesän aikana! Tapasin yhden aivan ihanan tytön ja siis oikeesti rakastuin niiku kokonaan siihen. Lopetin kanssa viiltelyn! Oon ollu nyt 145 päivää puhtaana. Jee! Ja nykyään jopa syön kunnolla ja oon normi painonen!
Mutta takaisin siihen tyttöön. Rakastuin oikeesti ihan kokonaan. Sen seura teki mun olon tosi turvalliseks ja sellaseks, että joku välittää musta oikeesti. Sen ääni ja hymyn oli niin rauhottavan näkönen ja kuulonen, et voisin fr unelmoida siitä kokoajan. Mutta nykyään mun ei tarvii kutsuu sitä pelkäks "tytöks" Koska, se on nykyään mun tyttöystävä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Onnea sulle

07.04.2021 04:05:41

Onnea! ❤ Toivottavasti olet löytänyt hyvän tyypin. :) Omaano odotellessa...