Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

ELÄMÄN MUUTTAVA KYSYMYS

Nimimerkki: SOON! (14)

Moi! Toivon et joku täällä vois ehkä auttaa mua ku oon kirjottanu tänne ennenkin. 2021 kesän aikana oon kasvanu paljon fyysisesti ja henkisesti. Oon oppinut ymmärtämään asioita ja oon oppinu näkemään pidemmälle. Oon oppinu et mun ei tarvii yhtään välittää muiden ihmisten ajatuksista ja siitä mitä ne sanoo tai ajattelee musta. Mun pitää keskittyä omaan kasvamiseen, kehitykseen, elämään, varsinkin jos aion tulla joskus rikkaaksi ja kuuluisaksi.

Mulla on isot unelmat ja haluan myös saavuttaa ne. Oon viimeset kolmisen vuotta ollu hirvee yliajattelija ja oon miettiny 24/7 et mitäköhän muut miettii musta ja miksköhän kukaan ei haluu olla mun kaa tai miks kaikki puhuu musta pahaa ja mikä mussa on vikana. Nyt oon alkanu ymmärtää et ne ei tiiä musta mitään, joten sil ei oo välii. Lisäks mitä se mua pitkällä aikavälillä häiritsee tai miten se vois vaikuttaa negatiivisesti muutenku jos keskityn siihen ”paskaan”. On olemassa sellanen sanonta ku: ”When you focus on shit, shit grows. But when you focus on yourself, you grow.” ja oon ottanu sen sellaseks ajatukseks. Se on auttanu paljon.

TÄSSÄ ON SILTI YKSI MUTTA! – Mun pitäis ruveta taas olee enemmän vaan yksin ja karsia pois kaikki niin sanotut ”toxic” ihmiset, joita on erittäin paljon. Mulla ei ole koskaan ollu paljon kavereita ja se tuntuu vaikeelta jättää ne kenet oon saanu nyt yläkoulun aikana. Silti jos haluun pysyy niiden kanssa, mulla on mahis silti vaan olla niiden kanssa tyylii koulussa ja jättää ne muuten huomiotta, koska mulla ei oo enää snappii tai tt:tä. Mulla on vaan ig ja wappi. (Poistin somet sen takia että se vapautti mut täydellisesti ja sain ison taakan pois harteilta, kannattaa kokeilla ees viikoks tai kuukaudeks jos on masennusta tai ahistusta, se voi auttaa!)

Musta tuntuu että jos oikeesti nyt vaan sanon hyvästit vanhalle elämälle ja alotan alusta, voin saavuttaa jotain nyt kun oikeesti ymmärrän asioita ja mulla on vihdoin selkeitä tavoitteita ja tapoja saavuttaa ne. Haluun että sitten isona KUN oon kuuluisa ja toivottavasti rikas, muiden isoin flexauksen aihe onse, et ne joskus tunsi mut. Haluun nyt keskittyä itteeni ja sillä en tarkota et oisin jotenki itsekäs tai itsekeskeinen vaan ihan avan et yritän enemmän. Ei se oikeesti tarkota et rupeen olee sellanen murjottava yksinäinen louneri luokan nurkassa vaan että oon silti tosi sosiaalinen mut en vaan enää esim. vapaa-ajalla oo enää niin kiinnostunu muiden menoista vaan teen itelleni hyödyllisiä asioita enkä lähe mihinkää kaupoiille tai hengailee.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

Anonyymi

11.09.2021 18:25:26

Toteuta sun unelmat muru<3mulla häippäs kans kaverit enää yks hyvä kamu:)mut muista et kaverit on osa elämää<3edes yksi on jo hyvä<3

Anonyymi

19.09.2021 14:07:37

kaverit on tärkeitä ja niiden kannssa saa olla koulussa ja vapaa-ajalla!
musta kuitenkin, että kolukaveritkin on tärkeitä. kaveri ei saa painostaa "flexata" tai kiusata. mulla ei ole ollut ikinä mitään someja paitsi wappi jonka latasin vasta tänä vuonna, ilmankin voi saada kavereita! muista että oma pää on tärkein työväline sinä päätät itse! ps: kato urbaani sanakirjasta mitä flexsaaminen tarkottaa;)

Anonyymi

29.09.2021 07:09:45

On viisautta kieltäytyä toxic-ihmisten seurasta, ja miettiä kenen kanssa aikaa haluaa viettää. Uusien kaverisuhteiden muodostaminen voi olla haastaavaa. Auttaisiko siinä vaikka jonkun uuden harrastuksen aloittaminen? Rikkaaksi ja kuuluisaksi tuleminen ei välttämättä tuo onnellisuutta mukanaan. Niiden asioiden tekeminen, joita rakastaa, voi tuoda aikanaan mukanaan rikkautta.

Anonyymi

10.11.2021 11:49:10

Voi sua tsemppiä:)

Tuki

27.12.2021 10:18:45

Kaikki menee kyllä hyvin. Mieti vaan hyvää?