Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Elämähän ON rankkaa uskokaa jo

Nimimerkki: Babybear (13)

Oon 13-vuotias tyttö ja oon viimesien vuosien aikana kokenu tosi paljon huonoja asioita ja nyt haluun vaan kertoo ihmisille siitä, koska miks ei. Sehän helpottaa.
Viime keväällä aloin huomata, että oon ihastunu tyttöihin. Vähän ajan päästä siitä tunsin tykkääväni vain tytöistä ja tajusin olevani homoseksuaali. Siitä seurasi koulussa tietenkin vain huonoja asioita, joten oli pakko sanoa, että se oli vitsi, jolloin kaikki loppui. Syksyllä "masennuin" ilman diagnoosia. Viiltelin ja pidin itseäni huonona ihmisenä ja mitä niitä oireita nyt olikaan. Se jatkui jouluun asti, mutta loppui, koska tulin toisen kerran kaapista ulos ja nyt myös vanhemmilleni.
Kaikki helpottui, mutta yhä oli ongelmia. Viiltelyn arvet näkyivät vielä selvästi, joten uiminen varsinkin perheen kanssa oli vaikeaa, mutta treeneissä selitin asian nuppineuloista tulleiksi haavoiksi kässätunnilla. Kukaan ei tajunnut ja seuraavaksi koulun liikkatunnilla yksi tytöistä kysyi niistä ja yritin selittää. Lisäksi rupesin käymään koulukuraattorilla ja terkkarilla, mutta en kertonut muuta kuin että tunsin olevani masentunut ja oireita, mutta en tarkemmin. En halunnut vanhempieni tietävän.
Avauduin lopulta parhaalle kaverilleni, joka avautui takaisin. Sekin helpotti, mutta sitten oli tulossa ystävänpäivä… arvaatte jo varmaankin, että se ei ollut minulle hyvä asia. Koulussamme oli ystävänpäivädisco ja menin sinne. Yritin tehdä itseni iloiseksi ja "sokerihumalaan" juomalla 8 pillimehua, syömällä 5 karkkipussia yms. mutta mielialani ei noussut ja olin masentuneen oloinen. En vaan jaksanut enää tehdä mitään, joten menin vaan vessaan ja itkin ja hakkasin seinää. Sen päivän jälkeen mielialani laski taas, mutta löysin onnellisuuden taas täålläkertaa musiikin kautta (käykää kuuntelee Melanie Martinez). Se auttoi minua ja nyt en ole ainakaan aina niin surullinen yms.
Eniveis kannattaa kokeilla kertoa vanhemmille kaikesta tollasesta ja musiikki on suuri osa mun elämää ja se auttaa aina ku on paha olla tai jotain ni kannattaa kokeilla!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *