Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Elämä sekaisin

Nimimerkki: Eksynyt (14)

Sillon ku mun elämä alko mennä pahemmaks olin n. 12. Kaikki alkoi vaan siitä ku haukuin yhtä poikaa (joka on muute nykysin mun hyvä kaveri). Sitä poikaa ei kiinnostanut, mut sen kaverit suuttu mulle ihan sairaasti. He alko haukkumaa mua ja koska oon luonteeltani sellanen et en jätä sitä siihen jos mulle sanotaan jotai nii haukuin heitä takas. Jossain kohdas päätin et jätän asian vaan siihe ja lopetin heidän haukkumisen. Kaikki muut heistä tajus lopettaa, mutta yks jatko edelleen. Hän haukku mua todella paljon somessa ja puhui musta paskaa. Mulle alko tulemaan todella huono maine täällä missä asun ja kaikki alko tunnistaa mua ja uskoi kaiken mitä tää poika oli sanonut musta.

Sit se asia jäi hetkeks siihen, kunnes menin yläasteelle ja siellä oli pari ihmistä, jotka oli sen pojan kavereita ja ne ties tästä myös. En ollu melkeen ikinä koulus kenenkään muun kans ku mun parhaan kaverin, joten ne muut alko haukkumaan meitä molempii esim. somessa, huuteli kaikkee ilkeetä koulussa ja sit välil sain kuulla et meistä oltiin levitetty jotain juorui jotka kaikki taas kerran usko. Täsä vaihees mul alko alamäki, aloin viiltelemään ja itkin melkeen joka ilta kun mulla oli niin huono olla.

Sit en jaksanu enää ja mulla palo hermot ihan huolella. Tein tosi väärin ja menin uhkailemaan tätä poikaa, jonka kaverit mua haukkui ja sanoin et jos hän ja hänen kaverit ei lopeta mun haukkumista nii hakkaan hänet. Tietenkään mä en ois oikeesti uskaltanu, mut mun oli pakko sanoo jotain et se loppuis, ja sit se oikeesti loppus.

Sit olin oikeesti kunnolla onnellinen pitkään aikaan ehkä semmonen pari kuukautta ja olin juttelemassa yhelle jätkälle (hänen nimi on ny leikisti Miro), joka oli varattu. Hän oli vaan mun kaveri, mut sitten hänen muija (Jenna) oli saanut mun numeron jostai ja tuli aukomaan mulle päätään, koska luuli et mulla ja Mirolla oli säätöä. Hän haukku mua tosi paljon ja mulle tuli siit tosi huono fiilis. Sitten Jenna ja Miro eros. Siinä vaihees Jenna suuttu mulle tosi paljon ja hänen kaverit suuttu mulle myös. Heillä oli tosi iso porukka (14-19-vuotiaita) ja tosi moni heistä alkoi huutelee mulle keskustas jotain, jotkut jopa tuli tönii ja kaikkee tälläst ja sit jotkut ketkä oli saanu mun numeron nii alko uhkailee mua, et jos he näkee mut nii hakkaa mut teholle.

Tässä vaiheessa mua alko ahdistaa niin paljo, en uskaltanu mennä kaupungille tai treeneihin (mut sinne oli pakko) ja koulunkäyntiki oli tosi raskast. Sitten jatkoin viiltelemist ja aloin juomaan, olin melkeen joka viikonloppu kännissä, koska se oli ainoo hetki millo mul oli hyvä olla ja mua ei pelottanu. Olin myös tosi usein Miron ja meijän kaveriporukan kanssa, missä melkeen kaikki joi tosi paljon.

Heijän kans aloin menee ihan vääril teille. Meil oli tapana käydä vanhois hylätyis talois ain kattomas niitä paikkoi, mut kerran me murtauduttiin yhteen vanhaan taloon. Ei olla varmoja et asuko siellä jotku, siel ei ollu ikinä ketään kotona, mut kaikki huonekalut ja tälläset oli paikallaa. Noh, siel me hajotettiin paikkoi ja pojat otti kaikkee arvokasta sieltä. Sen jälkeen ku joku oli huomannu et siel talos oltiin käyty ja kaikki ikkunat oltiin uusittu yms. niin mentiin kauppoihin ja alettiin varastaa. Tiesin aina et se oli väärin, mut mul oli niin paha olla nii aattelin et ei mitään välii. Kerran jäätiin kiinni ja vanhemmat oli tosi pettyneit, ja siihen se sit jäi.

Pitkään aikaan en kuullu enää Jennast, mut nykysin hän on alkanu taas uhkailemaa ja haukkumaan mua, mut se ei oo enää haitannu nii paljoa mua koska oon ymmärtäny et hän ei uskalla enää tehdä mitään mulle yhen asian takii mitä en ees kehtaa sanoo ku en haluu millää taval muistella sitä.

Ja sitte, ehkä 4 kuukautta sitte aloin puhumaa taas yhelle toiselle jätkälle (Leevi). Meist tuli tosi hyvii kavereit hänen kans, ja sit mä vähän ihastuin häneen. Mut sitte eräs toinen tyttö (Elisa), joka on myös ihastunu Leeviin, tuli puhumaa mulle. Mä olin tienny Elisast jo kauan mut sitte hän vaa tuli puhuu mul tosi vihaseen sävyy. Me alettii riidellä ja tälläki hetkel on päällä samanlaine draama mitä mul on pari kertaa ennenki ollu. Mun koululaisista, osa on alkanu taas vihaa mua (Elisan kaverit) ja mun luokkalainen, joka tuntee sen, on sanonu et Elisa aikoo hakkaa mut teholle sit ku näkee mut ja on kuulemma haukkunu mua tosi paljo ja näin. Nykyää sit taas pelottaa mennä kaupungil, jos vaik nään sen tai Jennan siel. Ja en enää tiiä mitä teen Leevin kaa, ollaan edellee tosi hyvii kavereit ja nähää tosi usein.

Mun elämä on edellee ihan sekasin, paskaa kuulen itestäni joka puolelta, mul on ongelmii alkoholin käytös ja oon ihastunu poikaan johon en sais ja nyt en enää tiiä mitä tehdä. Kenellekkään en oo uskaltanu näist asioist kertoo paitsi mun parhail kavereil, joit ilman en varmaa ois just nyt tässä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nawnia

14.10.2016 12:13:26

Typerää käytöstä sun kiusaajilta, tällä 'Jennallakaan' ei oikeasti ollut mitään syytä sua haukkua. Sähän olit vaan Miron kaveri, et mikään säätö..
Onko tää Elisa saanu tietää jostain et tykkåät Leevistä? Vai onko se ite huomannu sen?
Just tämmöset Elisat ja Jennat.. luulee olevansa mailman napoja, vaikka oikeesti on pers aukkoja..

Jaksamisia sulle.